У Facebook повідомили, за якої умови розблокують доступ до сторінки проекту RT

Понеділок, 18 лютого 2019, 23:12

У соціальній мережі Facebook заявили, що доступ до сторінки, яку вів російський телеканал RT, може бути розблокований у випадку, якщо сторінка міститиме згадку про зв'язок із Росією.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За словами представника компанії, Facebook проводить поетапне оновлення для сторінок з великою аудиторією, щоб забезпечити інформацію про те, звідки адмініструються сторінки.

"Ми будемо звертатися до адміністраторів цих сторінок і проситимемо їх розкрити цю додаткову інформацію і приналежність до їхньої материнської компанії, щоб вони змогли повернутися на платформу", - заявили у Facebook.

"Люди, які заходять на ці сторінки, не повинні бути введені в оману щодо того, хто стоїть за ними", - підкреслив представник компанії.

Зазначається, що правила користування Facebook прямо не зобов'язують розкривати джерела фінансування тих чи інших сторінок.

Нагадаємо:

  • Головний редактор RT Маргарита Симоньян повідомила, що компанія Facebook заблокувала сторінку англомовного відеопроекту Russia Today "In the Now", після розслідування CNN.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування