Синоптики розповіли, коли в Україну прийде тепло

П'ятниця, 22 лютого 2019, 10:50
Синоптики розповіли, коли в Україну прийде тепло

У найближчі дні, 22-24 лютого, в Україні триматиметься холодна погода, в окремих областях сніг, але на початку наступного тижня почнеться ослаблення морозу.

Про це попереджає прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій з посиланням на дані Укргідрометцентру.

"22 лютого у західних, південних, Житомирській, Вінницькій, Кіровоградській та Донецькій областях помірний сніг (відновлення снігового покриву висотою 1-6 сантиметрів), місцями налипання мокрого снігу, в Карпатах значний сніг, зниження температури в Україні вночі до 3-10 морозу, вдень до 0-6 морозу", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 23-24  лютого утримається холодна   погода, без істотних опадів,  з температурою вночі 6-12° морозу,  вдень 2-7° морозу, у Чернігівській, Сумській, Полтавській, Харківській, Луганській областях вночі 12-18° морозу, вдень 5-10° морозу.

Як повідомила у Facebook синоптик Наталка Діденко, вихідними, 23-24 лютого, антициклон витіснить з України негоду, яка охопила переважно Захід та Південь, і опади будуть малоймовірні, а з неділі почнеться підвищення температури

"Вже вдень у неділю на Заході та Півночі почнеться підвищення температури повітря до 3 градусів морозу та 2 градусів тепла. А в понеділок потепління охопить більшу частину території України", - запевнила синоптик.

Вона додала, що у Києві субота-неділя будуть морозними, вночі передбачається -6-9 градусів, на околицях, при проясненнях, до -10 градусів.

Вдень 23 лютого буде близько -4-6 градусів, 24 лютого почнеться послаблення морозу, до 0,-2 градусів.

"А вже в понеділок у Києві очікується +2+4 градуси! Тому на пару днів знову можна виглядати, як закутане опудало на городі, а вже у понеділок - елегантними громадянами в легшому одязі", - зазначила вона.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування