Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко пропонує кандидатам пройти тест VADA

П'ятниця, 5 квітня 2019, 13:56
Кличко пропонує кандидатам пройти тест VADA

Український боксер Володимир Кличко пропонує кандидатам в президенти України Володимиру Зеленському та Петру Порошенко здати аналізи в організації Voluntary Anti-Doping Association.

Про це він написав 5 квітня в Facebook.

За словами спортсмена, ранкові новини про здачу "допінг контролю" кандидатами в президенти України його здивували і розсмішили.

"Та вже, якби так спортсмени здавали тести на допінг, то були б усі суперменами. Адже кожен зробив це окремо і причому в "своїй лабораторії ", - написав він.

"Якщо ви такі відкриті і зацікавлені в об'єктивному результаті, то зробіть це за репутаційно перевіреним  методом в міжнародній організації Voluntary Anti-Doping Association", - додав брат київського мера.

 
Володимир Кличко

Кличко стверджує, що може допомогти організаційно в процесі, "щоб це не виглядало так кустарно" і попросив кандидатів "довіритися професіоналам".

За його словами, він вже відправив запит про можливість таких тестів в VADA і сподівається, що кандидатам в президенти не відмовлять.

Спочатку Кличко у Facebook писав про всесвітнє антидопінгове агентство (WADA), але пізніше змінив вказану організацію на Voluntary Anti-Doping Association.

5 квітня Зеленський і Порошенко здали аналізи у різних місцях. Зеленський здав лише кров, а Порошенко кров, сечу і волосся.

Читайте також: Батл між кандидатами. Всі деталі

Нагадаємо:

  • У першому турі виборів перемогли Володимир Зеленський і Петро Порошенко.
  • Ввечері 3 квітня Зеленський записав звернення, у якому підтвердив готовність дебатувати з Порошенком, але на НСК "Олімпійський".  
  • Однією з вимог Зеленського було проходження експертизи, щоб "довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів".
  • Вночі 4 квітня Порошенко оприлюднив відеозвернення до Зеленського, де заявив, що він готовий провести дебати на НСК "Олімпійський".
  • Пізніше у штабі Порошенка заявили, що він буде чекати Зеленського зранку 5 квітня для здачі аналізів, у тому числі на вживання алкоголю і наркотиків на НСК "Олімпійський".
  • Зеленський відмовився здавати аналізи у медпункті "Олімпійського" і запросив у приватну лабораторію, власник якої підтримує шоумена.
  • Другий тур виборів відбудеться 21 квітня, а дебати на "Суспільному" – 19 квітня.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування