Дубінський: Я не журналіст і мої прибутки поза політикою

Вівторок, 12 листопада 2019, 17:50
Дубінський: Я не журналіст і мої прибутки поза політикою

Народний депутат фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський не був журналістом і всі квартири та машини, про які йдеться в розслідуванні журналістів проекту Bihus.Info, заробив до того, як потрапив у політику.

Джерело: Олександр Дубінський у коментарі Радіо Свобода

Пряма мова: "Я купив багато ще до журналістики, до того, як я взагалі пішов на телебачення працювати…Жодне майно, про яке ви говорите у цьому псевдорозслідуванні, не було здобуте мною після початку роботи в політиці. Політика не формує ні мої прибутки, ні можливість купувати якесь майно".

Деталі: Депутат повідомив, що не живе зі своєю дружиною з 2014 року, хоча офіційно вони не розлучені. Водночас, він згадав про "питання перерозподілу ресурсів після розлучення".

На запитання, навіщо йому стільки майна, Дубінський відповів: "Навіщо вам різні сукні?". І запевнив, що в нього "все в Україні, офшорних компаній немає, податки всі сплачені".

Дубінський відзначив, що на телеканалі "1+1" не був журналістом, а лише телеведучим. При цьому нардеп відмовився назвати зарплату, за яку працював на телеканалі.

Передісторія:

  • Згідно з розслідуванням "Наших Грошей" на Bihus.Info, Дубінський, його дружина і його мати володіють 24-ма квартирами загальною площею 2000 кв.м, земельними ділянками площею 70 соток і 17 автомобілями. 
  • Загальна вартість майна становить 2,5 мільйона доларів.
  • Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що матеріал Bihus.info про статки Дубінського не містить підстав для корупційного розслідування.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...