Ірина Луценко пояснила, чому залишає Верховну Раду

Понеділок, 4 листопада 2019, 12:41
Ірина Луценко пояснила, чому залишає Верховну Раду
Укрінформ

Нардеп від "Європейської солідарності" Ірина Луценко підтвердила, що просить про дострокове припинення повноважень нардепа за станом здоров'я.

Джерело: Facebook-сторінка Луценко

Пряма мова: Шановні друзі! Повідомляю, що подала заяву про дострокове припинення депутатських повноважень. Стан здоров‘я не дає мені можливості працювати у повну силу, а відлежуватись за спинами команди не звикла".

Деталі: Луценко зазначила, що залишається членом команди партії "Європейська солідарність", адже "потрібні для країни справи можна робити і не маючи мандата народного депутата". 

Нардеп перерахувала, внесені нею до парламенту законопроекти, та цілі, які вона ставила перед собою: захист дітей і українських родин, боротьба з домашнім насильством, захист прав людини

Що передувало: 3 листопада "Українській правді" стало відомо, що Луценко написала заяву про дострокове припинення повноважень нардепа.

За даними співрозмовника УП, Луценко написала заяву через стан здоров'я та планує працювати у парламенті найближчого пленарного тижня. 

У разі, якщо заяву Ірини Луценко буде підтримано ВР, до складу парламенту увійде №24 списку "Європейської солідарності" Наталія Бойко, яка наразі є представником від держави в наглядовій раді НАК "Нафтогаз України".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...