Зеленський: Кроки нашої армії щодо захисту знатимемо лише я та ЗСУ

Середа, 23 лютого 2022, 14:52
Зеленський: Кроки нашої армії щодо захисту знатимемо лише я та ЗСУ
фото: Оп

Кроки щодо обороноздатності України знатимуть лише Верховний головнокомандувач та самі Збройні сили, наголосив президент Володимир Зеленський.

Джерело: Зеленський під час брифінгу з президентами Литви та Польщі

Пряма мова Зеленського: "(плани Путіна – ред.) це серйозніші речі, ніж прогноз погоди. Тому прогнозувати, що може бути, які кроки можуть бути від РФ, від сепаратистів, від особистих рішень президента РФ – я не можу сказати.

Реклама:

Але я без прогнозів чітко знаю, як діятиме наша армія.

Я прошу вибачення – ці чіткі кроки нашої армії щодо обороноздатності та захисту нашої держави знатимуть лише я і наша армія.

І, повірте, ми до всього готові".

ВІДЕО ДНЯ

Передісторія:

  • Після 8 років агресії проти України президент Росії Володимир Путін 21 лютого визнав окуповані території України – так звані "Донецьку народну республіку" та "Луганську народну республіку", які де-факто перебували під контролем Кремля весь цей час.
  • Зеленський заявив, що розгляне питання розриву дипломатичних відносин України і Росії. Зеленський наголосив, що Україна однозначно кваліфікує останні дії РФ як порушення суверенітету та територіальної цілісності нашої держави. Він додав, що Україна своїми територіями не поступиться.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування