Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жванія теж не причетний до "бєспрєделу" на взуттєвій фабриці

Понеділок, 11 липня 2005, 15:03
Міністр з питань надзвичайних ситуацій України Давид Жванія заперечує свою причетність до конфлікту на взуттєвій фабриці "Київ".

Про це йдеться у переданому агентству "Інтерфакс-Україна" коментарі міністра з приводу публікацій про його причетність до цього конфлікту.

За словами Жванії, про ситуацію навколо фабрики він довідався із ЗМІ. Він висловив думку, що журналісти надалі будуть перевіряти інформацію.

Щодо керівника управління капітального будівництва, інвестицій і реалізації Чорнобильських програм МінНС Георгія Елошвілі, який також згадується у статті, міністр заявив, що Елошвілі дійсно був засновником і директором декількох структур, зокрема "Стабілбудсервіс".

Однак, за словами Жванії, він почав процедуру продажу і перереєстрації своїх бізнес-структур після того, як йому було запропоновано взяти участь у конкурсі на вакантну посаду в МінНС, а з 7 червня власником компанії став Геннадій Телєгін, який претендує зараз на керівництво фабрикою.

8 червня "Українська правда" опублікувала статтю, в якій йшлося про причетність до конфлікту на фабриці лідера фракції "Наша Україна" Миколи Мартиненка і голови МінНС Давида Жванії.

Раніше прес-секретар Мартиненка заявив, що лідер фракції категорично заперечує свою причетність до конфлікту.

Як відомо, на минулому тижні невідомі спробували захопити будинок взуттєвого підприємства "Київ" (КПТОП "Київ"), у якому зосереджені служби управління фабрикою.

Раніше, 25 червня, більше 400 працівників фабрики були закриті в одному з приміщень колишнього Палацу піонерів (площа Слави).

Люди, які назвалися представниками фірми "Стабілбудсервіс" намагалися переконати робітників повторно продати паї КПТОП "Київ", раніше вже придбані нинішніми інвесторами підприємства.

Читайте також:

"Бєспрєдєл" на фабриці "Київ": чи причетне оточення Ющенка?

У Києві штурмували фабрику. Мартиненко каже, що він ні при чому


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...