Пинзеник таки приєднався до Тимошенко

П'ятниця, 20 жовтня 2006, 11:55

Партія "Реформи і порядок" і блок Юлії Тимошенко підписали в парламенті угоду про входження ПРП до складу БЮТ.

За словами лідера ПРП Віктора Пинзеника, це поки що рішення центральних органів партії, але він висловив переконання, що з’їзд таке рішення ухвалює.

У свою чергу, один з лідерів Олександр Турчинов заявляє, що після підписання угод з ПРП буде дана команда апарату блоку Юлії Тимошенко співпрацювати з партійним осередками на місцях.

"Вони мають направити орієнтування для регіональних структур, щоб вони на місцях утворювали єдині структури, а ми могли б щільно координувати роботу на цьому рівні", - сказав він.

Тимошенко, в свою чергу, переконана, що співпраця цих двох опозиційних сил буде ефективною і закликала інші політичні сили приєднатися до цього об’єднання.

"Як в країні не може бути двох влад, так не може бути й двох опозицій. Кожен політик, який зараз закликає до створення двох опозицій, думає в першу чергу про себе, а не про Україну", - сказала вона.

Ще перед парламентськими виборами поставало питання приєднання ПРП до БЮТ. Однак тоді партія вирішила йти на вибори окремо і не потрапила до Верховної Ради.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News