Партія регіонів віддала за з'їзд 5 млн

Субота, 1 березня 2008, 12:17

Дозвіл на проведення з'їзду в Сєвєродонецьку було отримано тільки після того, як Партія регіонів виділила 5 млн.грн. на розвиток міста.

Про це повідомив журналістам керівник громадської приймальні Луганської обласної організації партії Віктор Безкровний, передає Ліга.

За його словами, мер міста Володимир Грицишин, що представляє "іншу політичну спрямованість", довго не давав згоди на проведення заходу. У результаті була досягнута домовленість про те, що Партія регіонів виділяє 5 млн.грн. на розвиток міста, після чого дозвіл був отриманий.

Оренда Льодового палацу для проведення з'їзду, за словами Безкровного, буде для Партії регіонів безкоштовною.

Разом з тим, представники Компартії мають намір запропонувати делегатам з'їзду розглянути свій варіант проекту резолюції з'їзду.

Як йдеться в заяві КПУ, комуністи пропонують включити в резолюції з'їзду питання про посилення ролі і підвищення ефективності місцевого самоврядування, зокрема, необхідності скасування інституту держадміністрацій; про неприпустимість фальсифікації історії і реабілітації ОУН-УПА, знищення пам'ятників воїнам-визволителям, "прославляння злочинців і прислужників фашизму".

Крім того, планується включити в резолюцію пункти про неприпустимість вступу України в НАТО і негайному проведенні Всеукраїнського референдуму за народною ініціативою; про позаблоковий статус України і підтвердження положень Декларації про державний суверенітет; про статус російської мови.

Також КПУ пропонує включити пункт про неприпустимість визнання Україною незалежності Косово.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News