НЛО поки Тимошенко не забирало

Понеділок, 8 вересня 2008, 15:13

Прем`єр-міністр Юлія Тимошенко запевняє, що її ставлення до коаліції з ПР не змінилось з того часу, коли вона казала, що це можливо лише у випадку, якщо її викраде НЛО.

Про це вона заявила у понеділок на прес-конференції в Києві для регіональних і центральних ЗМІ.

"Я розділяю абсолютно ці слова, і коли вони були сказані і зараз. І я очікую поновлення демократичної коаліції. І якщо я можу повторити це ще тисячний раз, я повторю", - заявила вона.

"Але в той же час, якщо президент загонить коаліцію в глухий кут і якщо він її остаточно розвалить, то я знову зберу всіх вас і будемо радитися, що робити – іти на вибори і поставити хрест взагалі на демократичній владі і віддати країну самі знаєте кому або переформатовувати коаліцію, - додала Тимошенко.

"Я без серйозного громадського обговорення жодного рішення не буду приймати волюнтаристські. Поки 10 днів не сплинули, я бачу один вихід – поновлення демократичної коаліції", - запевнила прем’єр.

"Якщо хтось боїться  хвоста Москви, я прошу – повертайтеся в демократичну коаліцію", - додала вона.

На ще одне запитання, коли вона була чесною, коли минулого року казала, що дострокові вибори прекрасний механізм очищення, чи зараз, коли виступає проти них, Тимошенко відповіла:

"Я думаю, що дострокові вибори, безумовно, є процедура очищення і демократичного вибору, але до тієї межі, коли вибори не починають проводитися кожен рік і половина країни припиняє ходити на вибори".

За її словами, в цьому плані уроком були вибори в Києві.

"Для кожних обставин, для кожного розкладу політичних сил є свої рецепти", - пояснила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News