Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіони радять БЮТ не плакати, а продавати дачі

Вівторок, 7 квітня 2009, 13:01

В Партії регіонів закликають БЮТ не перекладати на них вину за економічні прорахунки.

Так відреагувала представниця Партії регіонів Ганна Герман на звинувачення бютівця Андрія Кожемякіна в тому, що, відмовившись долати вето президента на закон про Фонд держмайна, регіонали допомагають президенту відправити уряд у відставку.

"Закликаю представників правлячої коаліції здійснювати реальні кроки на шляху подолання кризи, а не займатися самолюбуванням на її фоні та пошуком винних у тяжких наслідках", - заявила вона.

"Одним з реальних кроків був би продаж з аукціонів всіх тих блатних дач і чисельних резиденцій, якими користуються високопоставлені чиновники та депутати. І скерування виручених коштів на допомогу найбіднішим. Для цього не обов’язково посідати крісло голови Фонду держмайна", - наголосила Герман.

За її словами, якщо влада не може спромогтися ліквідувати надвисокі спеціальні пенсії, продати з аукціону блатні дачі, санаторії та резиденції, якими користуються колишні та нинішні властьімущі, то Партія регіонів готова ініціювати цей процес.

Тим часом інший регіонал Борис Колесніков заявив, що Партія регіонів зареєструє у вівторок законопроект, який ліквідує спеціальні високі пенсії та винагороди для колишніх і нинішніх чиновників та депутатів, крім офіцерів та генералів Збройних Сил.

Всі кошти від цього Партія регіонів пропонує скерувати на підвищення мінімального розміру пенсій та зарплат в Україні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування