Янукович утаємничено зустрічається з журналістами?

Понеділок, 21 грудня 2009, 13:32
 

У Верховній раді може набратися більшість депутатів, які б проголосували за відставку міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Таку думку висловив лідер Партії регіонів Віктор Янукович під час зустрічі з журналістами центральних та регіональних ЗМІ в "Зоряному", передає прес-служба Партії регіонів. 

"Сьогодні у Верховній Раді складається та більшість, яка була б здатна проголосувати за його звільнення. Але разом з тим сьогодні на депутатів, в яких є наміри голосувати за звільнення Луценка, здійснюється шалений тиск, їх шантажують і залякують", - зазначив він. 

Янукович обвинуватив Луценка в тому, що той давав своїм підлеглим "завдання стосовно виборів, як їм перешкоджати, як їх фальсифікувати, і як організовувати різні провокації, в тому числі - збирати різні компрометуючі матеріали на своїх опонентів". 

"Луценко - це професійний провокатор, про що знають не лише в Україні, а вже й у Європі", - зазначив він.

Янукович також висловив упевненість, що "опоненти з БЮТ будуть шукати будь-які можливості, щоб забезпечити собі потрібний результат на президентських перегонах, не гребуючи при цьому ніякими методами".

"В тому числі - підганяти закон про вибори президента під свої технології", - наголосив він.

Подібні спілкування Януковича з журналістами останнім часом стали відбуватися регулярно. Однак жодних офіційних повідомлень про брифінги на сайті Партії регіонів немає. Так само немає анонсів цих зустрічей в інших джерелах. Таким чином журналістів позбавляють можливості акредитуватися на захід. 

За інформацією "Української правди", обрані журналісти отримують запрошення на спілкування в телефонному режимі.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News