Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко набрид принцип "кожної тварі - по парі"

Четвер, 24 грудня 2009, 13:07

При президенті Тимошенко жителі країни не будуть знати, як звуть прем'єра.

Про це Юлія Тимошенко заявила в інтерв'ю "Фокусу".

"Безумовно, після президентських виборів відповідно до Конституції буде сформовано новий склад Кабінету міністрів. Це буде робочий орган. І ні в якому разі цей орган не буде формуватися за абсолютно жахливим "квотним" принципом. Це непрофесійно і безвідповідально по відношенню до країни", - заявила вона.

"Нам пора йти від партійно-фракційного підходу до формування уряду. Пора відмовитися від принципу "кожної тварі - по парі ", який спрацював під час біблійного потопу, але абсолютно даремний для ефективного управління", - додала Тимошенко.

За її словами, Кабінет міністрів буде сформований виходячи з професійних і морально-етичних якостей кандидатів на ту чи іншу посаду.

"Що ж стосується персонального складу, то я переконана, що люди взагалі не повинні знати прізвище прем'єр-міністра, як не знають прізвище слюсаря в будинку, де все гаразд з опаленням і трубами. При президенті Тимошенко жителі країни не будуть знати, як звуть прем'єра, - це головна ознака того, що влада працює як годиться ", - заявила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування