Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Москві чекають другого туру виборів

Понеділок, 4 січня 2010, 19:09

Голова ЦВК РФ Володимир Чуров не збирається їхати в Україну для спостереження за виборами, які відбудуться 17 січня, якщо не отримає запрошення від колег.

"Без запрошення не поїду, буду стежити дистанційно. Якщо мій колега (голова ЦВК України) пришле мені запрошення, поїду. Правда, виникає питання їхати на перший тур, чи на другий тур. Тому що всі аналітики, і я в тому числі, сходяться на думці, що другого туру виборів президента України не уникнути", - заявив він у прямому ефірі радіостанції "Ехо Москви " у понеділок.

При цьому Чуров відзначив, що співробітники ЦВК РФ спостерігатимуть за виборами у складі різних місій міжнародних спостерігачів, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Наші експерти будуть працювати в різних місіях спостереження. Це передбачено. Вони відрізняються високою кваліфікацією", - повідомив Чуров.

За його словами, у складі місії спостерігачів від Росії там буде присутній член Ради Федерації Олександр Торшин, а в довгострокову місію спостерігачів БДІПЛ ОБСЄ увійшов співробітник виборчої комісії Санкт-Петербурга.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...