Колесніков про шанси Тимошенко: "Навіть у Коперфільда вже немає концертів"

Неділя, 17 січня 2010, 20:43

В Партії регіонів впевнені, що Юлії Тимошенко не вдасться забрати перемогу у Віктора Януковича навіть шляхом організації нового Майдану.

Про це заявив Борис Колесніков "Українській правді", коментуючи появу наметів біля ключових адмінбудівель Києва.

"Ми збираємося легітимізувати результати виборів всіма способами. Якщо це нам не вдасться, то опозиції є всі сили, щоб узаконити результати. Але я хотів би нагадати вашим читачам, що ПР перебуває в опозиції. І якщо влада буде діяти незаконно, вона не знайде підтримки в країні і за кордоном", - сказав він .

Колесніков висловив здивування діями влади щодо оскарження голосування на дому.

Депутат нагадав, що закон про вибори ухвалювався разом ПР і БЮТ.

"Ви завтра подивіться, який буде відсоток голосування на дому. Якщо менше, ніж у 2007 році, коли Тимошенко стала прем'єром, то їй треба йти з посади прем'єра, бо вона отримала її незаконно", - запевнив Колесніков.

На запитання, що вони робитимуть, коли Тимошенко вийде на Майдан, депутат відповів: "Будь-ласка. Хай виходить. Це її право. Але проти кого? Проти себе?".

На зауваження, що Тимошенко краще говорить і вміє боротися, Колесніков зауважив: "Ніщо не вічне. Навіть Коперфільд вже без концертів. А Юлія Тимошенко ще не Коперфільд. Я не уявляю навіть, як вона вийде на Майдан".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування