"Справу педофілів" от-от закриють?

Вівторок, 20 липня 2010, 11:19

Генпрокуратура пояснює затягування розслідування кримінальної справи про розбещення дітей відмовою їх матері дати дозвіл на проведення слідчих дій.

Про це заявив представник Генпрокуратури, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Триває розслідування кримінальної справи. За викликом слідчого продовжує ходити на допити Дмитро Полюхович... Там проблема з матір'ю, вона не дає дітей для того, щоб з ними можна було провести будь-які слідчі дії. Це в принципі і гальмує слідство", - сказав він.

За його словами, депутати від БЮТ, зокрема Віктор Уколов, Руслан Богдан і Сергій Терьохін, проходять по цій справі в якості свідків.

Водночас, як повідомив Богдан, ця справа перебуває на стадії закриття.

"Були допити зі мною, але зараз, я так розумію, немає жодного сенсу в цьому. Вони в принципі визначилися, їм тільки не вистачає політичної волі зробити заяву. (Ця справа) на стадії закриття, наскільки мені відомо", - сказав Богдан.

Він підкреслив, що спочатку справа про розбещення дітей використовувалося для політичних ігор і баталій.

"Там нічого не було з самого початку, там все базувалося зі слів матері", - зазначив депутат.

У свою чергу Терьохін тільки нагадав рішення слідчої комісії парламенту у "справі педофілів", яка заявила про відсутність підтверджень причетності Терьохіна та Богдана до дій сексуального характеру відносно потерпілих дітей.

У жовтні 2009 року "регіонал" Вадим Колесніченко заявив про те, що до нього звернулася мати двох дітей, яких нібито зґвалтували високопосадовці в Міжнародному дитячому центрі "Артек".

Пізніше в ЗМІ з'явилася інформація про причетність до цієї справи гендиректора "Артека" Бориса Новожилова, а також Уколова, Богдана і Терьохіна.

Всі вони спростували свою причетність до цієї справи.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування