24 жовтня 2016

Новини

23:50
ЗМІ: Циганкова після допиту відпустили
Служба безпеки України після допиту відпустила адвоката депутата "Волі народу" Олександра Онищенка Андрія Циганкова.
23:47
Новий голова "Укравтодору": Я не маг, не очікуйте від мене див
Новопризначений в.о. голови Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак заявив, що готовий докласти максимум зусиль для кардинальної зміни стану доріг, але для цього потрібен час.
22:58
Гройсман розкритикував депутатів за те, що збільшили зарплати собі
Прем'єр Володимир Гройсман вважає, що підвищення зарплат депутатам було не на часі.
22:36
Комітет рекомендує не забороняти приватизацію "Укргазвидобування"
Комітет з питань економічної політики рекомендує парламенту відхилити законопроект про віднесення ПАТ "Укргазвидобування" до переліку об'єктів, що не підлягають приватизації.
Реклама:
22:25
ЗМІ: Інтерпол заблокував файл Єжеля
Інтерпол заблокував файл колишнього міністра оборони Михайла Єжеля.
21:59
"Донбасенерго" Януковича отримало 26 мільйонів гривень збитку
Енергогенеруюча компанія ПАТ "Донбасенерго" в січні-вересні 2016 року отримала чистий збиток 26,236 млн гривень проти 0,326 млн гривень чистого прибутку за аналогічний період 2015 року.
21:35
У Києві патрульні "скрутили" чоловіка, який намагався в них стріляти
Раптом чоловік дістав предмет, схожий на пістолет, та направив його вбік патрульних.
ВІДЕО ДНЯ
21:04
Заввідділенням Броварської лікарні звинувачують у смерті пацієнта
Прокуратура Київської області повідомила про підозру завідувачу відділенням анестезіології та інтенсивної терапії Броварської центральної районної лікарні через неналежне виконання ним професійних обов’язків, що спричинило смерть пацієнта.
20:36
Запровадження безвізу до кінця листопада малоймовірне – "Європа без бар’єрів"
Запровадження безвізового режиму між Україною та Євросоюзом, наприкінці листопада, яке анонсував президент Петро Порошенко, є малоімовірним через технічні процедури в європейських інституціях.
20:22
МОЗ обіцяє купляти вітчизняні вакцини, якщо налагодять виробництво
Міністерство охорони здоров'я закуповуватиме українські вакцини, якщо таке виробництво буде організовано, але сумнівається в його налагодженні.
19:52
5 країн продовжили санкції, введені за агресію проти України
Україна і ще чотири країни приєдналися до продовжених до 15 березня 2017 року санкцій ЄС, запроваджених у зв'язку з порушенням територіальної цілісності України.
19:38
Суд зобов'язав Ахметова повернути держбанку 800 мільйонів гривень
Господарський суд Києва зобов'язав компанію "ЕСУ" (ESU), яка є основним акціонером найбільшого оператора фіксованого зв'язку "Укртелеком" і належить бізнесменові Рінату Ахметову, повернути державному "Укрексімбанку" 810,6 млн гривень заборгованості за облігаціями.
19:20
Порошенко підписав закон про пародії і карикатури
Президент Петро Порошенко підписав закон, яким дозволяється використовувати літературні, художні і музичні твори для створення на їх основі пародій, попурі або карикатур без згоди автора, але із зазначенням його імені і джерела запозичення.
18:55
Тимчасовий керівник Нацполіції Запоріжжя пішов у відставку
Віктор Ольховський - тимчасовий виконувач обов'язків начальника управління Нацполіції в Запорізькій області, повідомив про відставку з посади за власним бажанням.
18:47
"Укрзалізниця" не визнає нарахований ДФС мільярдний борг
В "Укрзалізниці" заявили, що Державн фіскальна служба некоректно подає інформацію щодо несплати податків підприємствами залізничної галузі.
18:29
Бойовики гатили по силах АТО з мінометів, гранатометів та кулеметів
Бойовики у понеділок 25 разів відкривали вогонь в бік сил антитерористичної операції.
18:23
Чийгоз попросив відвід судді
У понеділок під час засідання суду у справі заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз заявив відвід судді.
17:47
Держкіно не пустило на екрани 12 фільмів та серіалів
Державне агентство України з питань кіно не пустило у прокат 12 фільмів та серіалів.
17:28
Горбатюк: розслідування справи Януковича опинилося під загрозою
Начальник департаменту спеціальних розслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк вважає, що передання так званої "Великої справи Януковича" у розслідування новоствореному департаменту несе загрозу доведенню сих справ до кінця.
17:23
Справу військового прокурора сил АТО передали до суду
Спеціалізована антикорупційна прокуратура скерувала обвинувальний акт стосовно військового прокурора сил АТО Костянтина Кулика до суду для розгляду по суті.
17:21
Адвокати: Рішення Луценка виведе з-під криміналу Януковича і Ко
Генпрокурор Юрій Луценко розформуванням департамента спецрозслідування, що займався "великою справою Януковича", розвалює центр розслідування і виводить з-під кримінальної відповідальності екс-президента Віктора Януковича і його оточення.
17:10
Регіонал Медяник вийшов на свободу
Адміністрація Лук'янівського СІЗО звільнила колишнього депутата Верховної Ради Володимира Медяника (фракція Партії регіонів).
16:47
Слідком РФ завів справи ще на 6 українських військових
Слідчий комітет Росії заявив про порушення кримінальних справ проти шести воєначальників української армії.
16:20
Тігіпко і Приходько розіграли третину мільярда на вагони для "Укрзалізниці"
Філія "Дарницький вагоноремонтний завод" ПАТ "Українська залізниця" 24 жовтня провела два аукціони по тендерам на постачання вантажних напіввагонів на 342,08 млн гривень.
16:07
МВС: У дружини "Мотороли" крадений український паспорт
Дружина проросійського бойовика Арсена Павлова ("Мотороли") має підроблений паспорт громадянина України.
15:36
Балога запевняє, що не збував донецьку контрабанду в Європу
Позафракційний нардеп Верховної Ради Віктор Балога назвав "фейковою" інформацію, вміщену у статті "Нової газети" про контрабанду на Донбасі.
15:35
Наступним суперником Кличка може стати російський боксер
Свій наступний бій українець Володимир Кличко може провести проти росіянина Алєксандра Устінова, який народився у Білорусі.
15:30
Мораторій на експорт лісу стимулював контрабанду – Мінагро
Мораторій на експорт лісу не виконує поставлених перед ним завдань, тобто не вирішує проблем з незаконною вирубкою лісу та не став підтримкою для галузі деревообробки, а лише призвів до збільшення контрабанди сировини.
15:23
Яресько стала членом Євразійського Центру Атлантичної Ради
Колишній міністр фінансів Наталя Яресько стала членом ради Atlantic Council Dinu Patriciu Eurasia Center (Євразійський Центр Атлантичної Ради, Вашингтон, США).
15:22
Деканоідзе про українську мову: вчу, читаю, хочу розмовляти
Глава Національної поліції Хатія Деканоідзе запевняє, що вчить українську мову.
15:09
У Горбатюка забрали розслідування "Великої справи" Януковича
Розслідуванням "Великої кримінальної справи" екс-президента Віктора Януковича та його оточення буде займатися новостворене "Управління з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями".
15:09
Порошенко ввів Бурбака і Гриніва в Нацраду реформ
Президент Петро Порошенко ввів до складу членів Нацради реформ голову фракції "БПП" Ігоря Гриніва і голову фракції "Народний фронт" Максима Бурбака.
15:03
У бойовиків проти поліцейської місії: лякають дестабілізацією
"Навіть озброєння поліцейської місії пістолетами на лінії зіткнення нічого не дасть", – вважає Пушилін. "Будуть наслідки для тих, хто спробує узяти до рук зброю й устати між протиборчими сторонами", – заявив Дейнего.
15:01
У суді в справі Кернеса допитали радника Авакова
У Київському районному суді Полтави в ході засідання у справі стосовно міського голови Харкова Геннадія Кернеса і його охоронців був допитаний свідок звинувачення, радник міністра внутрішніх справ Іван Варченко.
14:57
Бахматюк готовий продати мажоритарний пакет "Укрлендфармінга"
Власник агрохолдингу "Укрлендфармінг" Олег Бахматюк розглядає можливість залучення інвестора під мажоритарний пакет з метою покращення фінансового стану компанії.
14:50
У Путіна назвали холодну війну "фактом життя"
Екс-голова Адміністрації президента Росії, член Ради безпеки РФ Сергій Іванов вважає, що холодна війна вже є реальністю.
14:36
Помер Богдан Гаврилишин
24 жовтня о 5-й ранку у 90-річному віці пішов з життя українсько-канадсько-швейцарьский економіст, професор, благодійник та громадський діяч Богдан Дмитрович Гаврилишин.
14:27
Путін на переговорах у Берліні розумів українську мову, а пиво пив своє
Президент Росії Володимир Путін на зустрічі "нормандської четвірки" в Берліні висловлював невдоволення, що Росію вважають стороною конфлікту на Донбасі.
14:16
Україна імпортувала рекордну кількість іномарок
Асоціація "Укравтопром" оцінює імпорт легкових автомобілів в Україну за підсумками січня-серпня поточного року в 48 834 одиниць на суму 860 млн доларів.
14:10
МВС змушують притягнути Деканоізде до відповідальності через мову
Львівський окружний адміністративний суд змусив МВС притягнути до відповідальності голову Нацполіції за невикористання української мови у своїй службовій діяльності.
14:09
фотоСБУшника впіймали на передачі таємної інформації за 20 тисяч
Оперативники спецслужби затримали колегу під час передачі інформації з обмеженим доступом.
14:08
Керівник запорізької поліції оголосив про відставку
В.о. начальника Головного управління поліції в Запорізькій області Віктор Ольховський подав у відставку і розкритикував реформу поліції.
14:04
Гонтарева заробила у вересні майже 154 тисячі гривень
Зарплата глави Національного банку Валерії Гонтаревої за вересень становила 153,738 тис. гривень, її заступників - від 103,8 до 155,7 тис. гривень.
13:57
Російська газета написала про масштабні контрабандні потоки в ОРДЛО
Російське видання "Новая газета" опублікувала статтю про масштабні контрабандні потоки на території Донбасу, яку контролюють проросійські бойовики.
13:53
У Кремлі заявили, що на переговорах в Берліні ніхто не підвищував голос
У Кремлі заявили, що переговори лідерів "нормандської четвірки" в Берліні були конструктивними, ніхто не спілкувався на підвищених тонах.
13:47
У РФ придумали "несиметричну відповідь" на можливі нові санкції США
У МЗС РФ заявили про підготовку серії заходів несиметричного характеру на випадок можливого посилення санкцій США.
13:44
Київ витратить 150 тисяч на Новий рік біля Софії
Київська адміністрація має намір витратити 150 тисяч гривень на організацію святкування новорічних і різдвяних свят на Софійській і Михайлівській площах.
13:35
В Росії збільшать витрати на оборону на 600 млрд рублів
Уряд Росії заклав збільшення витрат по розділу "Національна безпека і правоохоронна діяльність" з 1,94 трлн до 2 трлн руб. до 2019 року.
13:21
Синоптики прогнозують сніг в середу в Києві
У найближчі дні на північному сході України пройдуть дощі, в середу зі снігом, в інших регіонах без опадів, вночі очікуються заморозки.
13:13
інфографіка30% українців хочуть жити за кордоном, а 40% – працювати
Вересневе опитування групи "Рейтинг": 30% опитаних українців скоріше хотіли б виїхати за кордон на постійне проживання, майже 65% скоріше не хотіли б, а 40% хотіли б працювати за кордоном.
12:40
Родичі жертв Смоленської катастрофи – проти ексгумації
Понад 200 родичів жертв катастрофи під Смоленськом написали відкритий лист на адресу влади Польщі, духовних осіб та людей доброї волі з проханням зупинити заплановану прокуратурою країни ексгумацію тіл їхніх близьких.
12:36
За добу в зоні АТО поранення отримали 7 бійців – штаб
За добу в зоні проведення антитерористичної операції поранень зазнали 7 військових.
12:27
Терорист "Гіві" поспішно продає квартири і тікає з Донбасу – полковник РФ
Терорист проросійського батальйону "Сомалі" Михайло Толстих ("Гіві") спішно продає свої квартири на Донбасі, а дівчину вивіз в Придністров'я.
12:24
"УЗ" ухилилася від сплати майже 2 млрд податків – ДФС
Державна фіскальна служба заявляє про ухилення публічного акціонерного товариства "Укрзалізниці" від сплати податків в розмірі 1,85 млрд гривень.
12:15
Харківський завод виготовив сотні тисяч пляшок фальшивої горілки – поліція
Працівники фіскальної служби та посадовці горілчаного заводу Харківської області організували злочинну схему з підпільного виготовлення горілки.
12:09
уточненоУ МЗС викликали представника Сирії через Крим
У МЗС викликали тимчасового повіреного у справах Хасана Хаддура щодо заяв спікера парламенту Сирії про приналежність окупованого Криму.
11:55
Україні рано лібералізувати ГМО, навіть до рівня ЄС – Мінагрополітики
Відсутність ефективної системи контролю та нагляду не дозволяє наразі говорити про можливість лібералізації ГМО в Україні.
11:49
"Укрзалізниця" призначила ще 4 додаткові поїзди на період канікул
"Укрзалізниця" призначила ще 4 додаткові поїзди для перевезення під час осінніх шкільних канікул.
11:45
Порошенко призначив Данилишина та Фурмана членами Ради НБУ
Президент України Петро Поршенко своїм указом призначив Богдана Данилишина та Василя Фурмана членами Ради Нацбанку України.
11:36
Дані про номерні знаки стали доступні для органів, адвокатів і нотаріусів
Відтепер компетентні органи "мають можливість отримувати відомості про номерний знак транспортного засобу, що раніше було неможливим при здійсненні запитів".
11:33
"Дорожню карту" щодо Донбасу можуть затвердити до кінця року – ЗМІ РФ
Лідери країн "нормандської четвірки" до кінця року можуть сформулювати "дорожню карту" політичного врегулювання на сході України.
11:22
НБУ: Власник-втікач банку "Михайлівський" завдав збитків на 23 млрд
Національний банк оцінює завдані власником банку "Михайлівський" Віктором Поліщуком збитки в розмірі 23 млрд гривень.
10:59
У Корбана розповіли деталі обшуків на минулому тижні
Служба безпеки України провела обшуки 20 жовтня в Дніпрі у співвласника охоронної структури "Леон" – Михайла Кошляка, який є товаришем колишнього лідера партії "Укроп" Геннадія Корбана.
10:46
Луценко заперечив Лещенку: Ніяким будинком у Києві не володію
"Офіційно заявляю: ніяким будинком у Києві ні я, ні члени моєї родини не володіють. Ховати свої статки за жінками залишається виключною прерогативою Лещенка", – додав Луценко.
10:33
Адвоката у справі Онищенка затримали в Борисполі. СБУ каже, це бесіда
Адвоката депутата Олександра Онищенка – Андрія Циганкова затримано в аеропорту Бориспіль.
10:17
У Туреччині підготували проект нової Конституції
Правляча Партія справедливості і розвитку Туреччини підготувала проект нової Конституції в країні, яка передбачає перехід до президентської системи.
10:15
Лещенко: У Луценка все оформлено на бухгалтерку його дружини
"І таких прикладів багато. Наприклад, чинний генпрокурор – у нього оформлено все на бухгалтерку його дружини, власник величезного будинку в центрі міста", – заявив Лещенко.
09:57
Продовжені українські санкції запрацюють з листопада
Указ президента Петра Порошенка, яким вводиться в дію рішення Ради нацбезпеки і оборони від 16 вересня 2016 роки, санкції, які вводить Україна, набудуть чинності 31 жовтня 2016 року.
09:47
Гонтарева назвала "реалістичний" курс гривні на 2017 рік
Національний банк вважає реалістичним курс гривні 27,2 гривні за долар в 2017 році.
09:39
картаРятувальники радять не ходити під деревами й білбордами у понеділок
Штормове попередження. 24 жовтня у північній половині України, східних областях та Криму місцями пориви вітру 15-20 м/с, у Приазов'ї подекуди й 25-28 м/с.
08:46
Бойовики обрали заміну "Моторолі"
Бандформування ОРДО "Спарта" після ліквідації його ватажка з Росії Арсенія Павлова "Мотороли" очолив Володимир Жога з позивним "Воха".
08:27
У Литві вже відомі остаточні результати виборів до Сейму
Після підрахунку всіх голосів у другому турі виборів до Сейму Литви впевнену перемогу здобула партія "Литовський союз зелених та селян".
07:41
Штайнмаєр застеріг від розвалу Євросоюзу
Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр застеріг від розвалу Європейського Союзу.
06:28
АТО: За добу 35 обстрілів, бойовики били із заборонених мінометів
За минулу добу в зоні проведення АТО бойовики 35 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил.
05:52
Міністр оборони Польщі: Мета РФ - відновити домінування над Польщею
Міністр оборони Польщі Антоні Мацеревич заявив, що «мета дій Росії - відновити домінування над Польщею».
05:05
У РФ затримали підозрюваного у вбивстві інкасаторів "ПриватБанку" в Чернігові
Правоохоронці в Санкт-Петербурзі затримали двох українців, один з яких знаходиться в міжнародному розшуку за вбивство в 2015 році трьох інкасаторів в Чернігівській області.
04:38
В Іраку ще вісім населених пунктів звільнили від ІДІЛ
Ще вісім населених пунктів в Іраку очищені від терористичного угрупування «Ісламська держава».
03:26
Три європейські країни здійснять спостережний політ над РФ
Фахівці з Німеччини, Греції та Італії здійснять спостережний політ над територією Росії з 24 по 28 жовтня в рамках Договору з відкритого неба.
02:42
Україна імпортувала рекордну кількість газу зі Словаччини
22 жовтня Україна імпортувала зі Словаччини рекордні 42,016 млн куб. м природного газу.
02:17
На парламентських виборах в Литві переміг Союз селян і зелених
На парламентських виборах в Литві перемогу здобув Союз селян і зелених (LVŽS), очолюваний Рамунасом Карбаускісом.
01:34
Клінтон встановила рекордний відрив від Трампа - опитування
Кандидат в президенти США від демократичної партії Хілларі Клінтон випереджає за популярністю серед виборців свого основного суперника - республіканця Дональда Трампа на 12%.
00:51
Суд над Чийгозом продовжиться 24 жовтня
Наступне засідання у справі заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтема Чийгоза пройде в понеділок, 24 жовтня.
00:23
У черзі на кордоні з Польщею стоять понад 1000 авто
Станом на 22:00 23 жовтня в пунктах пропуску на кордоні з Польщею стоять 1320 автомобілів.
Реклама: