Тимошенко розцілували на мітингу

27 переглядів
146
Вівторок, 24 серпня 2010, 17:06
У вівторок, з нагоди Дня Незалежності, біля пам'ятника Тарасу Шевченку в Києві пройшов мітинг опозиційних сил.

У заході, зокрема, взяли участь лідер БЮТ Юлія Тимошенко, віце-спікер Микола Томенко, БЮТівці Сергій Соболєв, Володимир Яворівський, Андрій Кожемякін, Сергій Терьохін, письменник Дмитро Павличко та інші.

Виступаючи на мітингу Тимошенко заявила, що влада хоче збільшити президентський термін до 7 років і відмовитися від парламентських виборів у 2012 році.

Також вона закликала до наступних виборів розробити новий проект Конституції.

Коли Тимошенко йшла через натовп до місця виступу під пам'ятником Шевченку, один чоловік поцілував лідера БЮТ.

 
Фото Дмитра Ларіна та Мустафи Найема

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 178.95.41.---Predator X..
Південно-Східні резервації, на той раз, приречені блатних на ногах виносити. З метою забезпечення власного просто фізичного виживання в ХХI столітті, без війни, цунамі, землетрусів та Голодоморів... Ви, в тупості своїй совковій, ніяк не можете дотумкати, що державотворення – це добробут громадян держави.Масовий попит яких на товари і послуги є єдиним джерелом бюджетних надходжень, гарантією особистого збагачення середнього класу – роботодавців, які той бюджет тільки і можуть наповнити і реально профінансувати реальну державу. І ваша – другосортних, убогих і тяжкопрацюючих – реальна покупна спроможність залежить тільки від справедливої оплати найманої праці. Працезданого населення в Україні – 17-ть мільйонів. Олігархів – значно менше. Масовий попит – це оплата найманої праці. Справедлива оплата – як єдина можливіть реального наповнення бюджету. Який і робить державу – державою реальною. Хочете другу державну, антиНАТО і проти бандерівців??? НА!!!!!!!!!!!! Хоч сто порцій.
IP: 178.95.41.---Predator X..
По факту Ви вибороли дуже екзотичну, але загальнонаціональну і всенародну ідею – жоповозки для людей. Із жопи тої підігрівом… Порівняйте тепер із тим, за що Ви так остервеніло боролися...на хліб намастити попробуйте... Тепер попробуйте забезпечити собі справедливу оплату найманої праці. Тоді й поговоримо про все інше... і про загальнонаціональну об'єднавчу ідею...на зразок гідної старості батьків і достойного старту дітей, наприклад...москалів і євреїв, татар і гомосексуалістів, бандерівців і лесбіянок...проституток і шахтарів...з освітою і без... Хіба погану вам ідею пропоную я??? Загальнонаціональну...об'єднавчу … А може бути інша? Так вже були…багато й різних …93 роки поспіль, від свєтлого будущєго до рук, які нічого не крали… Давайте підіб'ємо підсумки...давай, народ, підбивай, блін, від бидломаси до громадян повзи, гнилото тупа ...напинайся, це як на унітазі, тільки головю...у вас що, запорів ніколи не було ???????????
IP: 178.95.41.---Predator X..
Майте мужність мати гідність – може й людьми станете...колись... Поки що в складчину ви покірно фінансуєте захист криміналітету від платників податків коштом платників податків. Дуже потужно фінансуєте. Але це держава навпаки... Не підтримаєте Тимошенко восени – підтримаєте навесну. Але – тільки ті, хто перезимує… І незлий наш тихий мат вам усім услід між плечі ... Пенсіонери і студенти бастувати не будуть. За шахтарів-металургів - не ручаюся: кусать-то хоцца. Вони і так за їду працюють. Але чим більше працюють - тим їди все менше...
IP: 178.95.63.---муся...
А народу зібралося немало... це свідчить, що все ж таки дух патріотизму є не там де Янукович... Тимошнко молодець, тримається і народ підтримує у важкі для держави хвилини, а народ її! Як мій дідусь завжди каже "гуртом і батька бити легше". Якщо ми разом, навіть януковичі не старшні!
IP: 194.44.222.---chkapu..
а мені здається, скоро цій банді прийде кінець! люди перестали боятись - вони вільно фотографуються і ходять на мітинги!
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації