Для Януковича всю ніч "вилизували" площу

26 переглядів
32
Четвер, 9 вересня 2010, 15:13

У четвер президент Віктор Янукович взяв участь у церемонії відкриття погруддя Тараса Шевченка у місті Буча Київської області.

Також у цьому ж місті під його головуванням відбулося виїзне засідання Ради регіонів.

При цьому до приїзду президента, як спостерігав кореспондент "Української правди", готувалися навіть пізно вночі з середи на четвер.

Зокрема, о пів на другу ночі на новій площі в Бучі працювали близько 30 осіб: фарбували бордюри, розстеляли рулони з травою (за словами робітника, один квадратний метр такого газону коштує 40 гривень), клали плитку, упорядковували газони. 

Мер Бучі Анатолій Федорук запевняв, що все будівництво в Бучі було заплановано заздалегідь, а не з нагоди приїзду президента.

Місцеві мешканці відзначають, що за останній місяць роботи велися мінімум на 4-х об'єктах одночасно - проводилося облицювання будівлі міськради, навпроти нього, у дворі лікарні, побудували фонтан, будувалися автобусна розв'язка біля залізничного вокзалу й безпосередньо площа з погруддям Тараса Шевченка.

Крім того, за останній тиждень уздовж траси в Бучі з'явився мінімум 5 пар біг-бордів із привітальними плакатами на честь Ради регіонів (по стенду з кожного боку дороги). Такі ж розміщені в Бучі.

Фото Василя Чаплигіна та Михайла Марківа

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 194.242.103.---Чемериський Павло Максимович..
СОВОК!!!!!!!!!!!!!
IP: 83.170.195.---Terry..
Ялинки хоч живі? З корінням? Чи як колись - зрубані вземлю пихали:))) Але з іншого боку - хоч щось зробили. Львів без саміту навряд чи ремонтували б. Так що пропоную приїхати до Львова і в цирку провести збори(і під шумок зремонтувати вулицю Городоцьку, яка сама страшна зараз...)
IP: 95.133.0.---mmmAmmm..
коли вже и янукович всерешься
IP: 195.211.63.---akuzminsky..
Вздовж дороги посадили Без коріння ялинки Ще й бетоном їх залили Щоб стояли на віки Всю бруківку мили милом А з шампунем тротуар Щоб блещєло як проїде Генеральний секретар.
IP: 188.163.1.---Irop76..
а-ну-ко-вич!!!! а-ну-ко-вич!!!! а-ну-ко-вич!!!! а-ну-ко-вич!!!!
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації