Гол українців у ворота Англії

122 перегляди
36
Середа, 20 червня 2012, 01:27

Угорський арбітр Віктор Кашшаї не зарахував гол Марко Девіча у ворота збірної Англії на 63-й хвилині зустрічі Україна - Англія.

 

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 91.124.36.---Serg85..
Донецьк - це не Україна, Янукович - це не Україна. Ми ніколи не переможемо в Донецьку поки Янукович Президент, поки в Донецьку немає Українського Духу. Якщо в в Донецьку зневажають українську мову, українську куль туру, українську історію, то і України там немає, а значить ніколи там не буде перемог. Є Бог на Світі і він все бачить. Прийде час і прийде дійсно проукраїнська влада і прийдуть до України перемоги, Але вже без Януковича.
IP: 85.238.122.---dozor4..
Serg85: Дыбил.
IP: 77.52.44.---Donskoi..
Уровень игры, которую показали сегодня наши парни, - это уровень финальной части ЧМ. И незащитанный гол сегодня пусть обернется десятком забитых на следующем ЧМ-2014! Молодцы, ребята! Выложились и играли как никогда, всегда бы так!
IP: 95.134.89.---SAlt..
Німецький коментатор говорить : "М'яч був за лінією"!!!!! Ось така фігня, малята...
IP: 93.72.208.---kremyan..
Serg85 _ 20.06.2012 01:39 Донецьк - це не Україна, Янукович - це не Україна. Ми ніколи не переможемо в Донецьку поки Янукович Президент, поки в Донецьку немає Українського Духу. Якщо в в Донецьку зневажають українську мову, українську куль туру, українську історію, то і України там немає, а значить ніколи там не буде перемог. ||||| Прий де час і все зміниться. Але не само по собі. Треба допомогти людям зрозуміти необхідність перемін. Донбас все-таки Україна, але зсовєтізована і зросійщена. СССР не повернеться а до мови українці повернуться. Навіть ці матчі у Донецьку багато змінили і сам чемпіонат відкрив вікно у Європу. Те що накрали - для цього є прокуратура і закон. Я не іронізую.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації