У столиці збиратимуть слова підтримки олімпійцям

29 переглядів
2
П'ятниця, 27 липня 2012, 21:56

У столиці відкрили символ підтримки Національної Олімпійської збірної українцями.

У центрі Києва біля НСК "Олімпійський" встановлено сім гігантський букв, які складають слово У.К.Р.А.Ї.Н.А.

Протягом 16 днів, з 27 липня по 11 серпня, українці отримають можливість подарувати свої позитивні емоції і слова підтримки спортсменам-олімпійцям.

Кожен вболівальник зможе залишити свої побажання на одній з букв. Для цього організатори надрукували спеціальні стікери зі словами підтримки і фотографіями учасників.

Усі побажання будуть відправлено українським спортсменам в Лондон.

Відео Skrypin Production, для УП

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 188.230.48.---Sergey Katzup..
Хтось зможе залишити моє повідомлення на одній із цих букв...??? А звучить воно так.... "ПІШЛИ ВИ НАХ. МОСКАЛІ НЕДОРОБЛЕНІ"!!! А усім УКРАЇНОМОВНИМ УКРАЇНЦЯМ в команді (яких у збірній є не так нажаль багато)... БАЖАЮ УСПІШНОГО ВИСТУПУ НА ОЛІМПІАДІ!!!
IP: 178.150.152.---TKorolkov..
Sergey Katzup: Хтось зможе залишити моє повідомлення на одній із цих букв...??? А звучить воно так.... "ПІШЛИ ВИ НАХ. МОСКАЛІ НЕДОРОБЛЕНІ"!!! А усім УКРАЇНОМОВНИМ УКРАЇНЦЯМ в команді (яких у збірній є не так нажаль багато)... БАЖАЮ УСПІШНОГО ВИСТУПУ НА ОЛІМПІАДІ!!!
Порядочные Украинцы ( и украиномовные и не украиномовные) не могут защищать на Олимпийских Играх честь тоталитарного государства, в котором политические оппоненты бандитской власти брошены в тюрьмы, в котором вместо правосудия - беспредел, в котором орудуют одни жулики и воры. Поэтому поехавшим на Олимпиаду 2012 спортсменам я ничего не желаю, но знаю, что они в Лондоне с треском опозорятся и вернутся в Украину в лучшем случае с одной золотой, двумя сереб- ряными и тремя бронзовыми медалями, пропустив по медалям вперед два десятка стран.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації