Бандеру згадали смолоскипною ходою

17 переглядів
56
Вівторок, 1 січня 2013, 20:07

Фото Дмитра Ларіна

1 січня 2012 року Київська міська організація "Свободи" провела смолоскипний марш на честь 104-ї річниці з Дня народження Степана Бандери.

Як стверджує прес-служба партії, в акції взяли участь понад три тисячі свободівців.

О 18:00, за традицією, тисячі українців зібралися біля пам'ятника Тарасові Шевченку і після шикування в колону вирушили зі смолоскипами вулицями Володимирською, бульваром Шевченка та Хрещатиком до Майдану Незалежности.

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 178.93.53.---Free Ukrainian..
Скільки не кричи Слава Україні та свободу нації від цьго вільніший не станеш та й злодії в законі цьго не бояться лише роблять рокировки біля корита. Треба діяти викривати корупційні схеми, не давати розкрадати народний бюджет. Якщо українці відчують що "Свобода" пронародна партія то вся Україна стане на підтримку і не треба виганяти злодюг з країни вони самі повтікають!
IP: 178.49.229.---Poco..
Добре, що така гарна дівчина несе портрет Бандери. То пасує... Він би порадів...
IP: 178.93.53.---Free Ukrainian..
Бандера герой бо зумів повстати та підняти народ проти найкривавіших тиранів історії Гітлера та Сталіна. Де теперішні герої? Нація хвора над нею знущаються недолугі криміналітети та злодюги! Бандеру не воскресиш - геноцид українського народу триває!
IP: 95.132.64.---Logic2009..
mihaliho: сборище имбицилов
Это Вы о ПР и её поклонниках? Демонстранты Вас поддержали, послушайте лозунги.
IP: 94.76.98.---kharliivchanin..
mihaliho: От ты такой ИМБЕЦИЛ. Определение к тебе... подходит: Имбеци́льность (от лат. imbecillus — слабый, немощный) — средняя степень олигофрении, слабоумия, интеллектуального недоразвития, обусловленная задержкой развития мозга)))
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації