Мітинги в Києві

94 перегляди
21
Субота, 18 травня 2013, 17:33

У суботу в Києві пройшла акція опозиції "Вставай, Україно!" та Антифашистський марш під егідою Партії регіонів.

Колона опозиції зібралася на Європейській площі, а потім рушила до Софійської, де й відбувся мітинг.

На ньому виступили опозиційні лідери й було прийнято декларацію "Батьківщини", "Свободи" та УДАРу "Про координацію дій у боротьбі з режимом Януковича".

Учасники Антифашистського маршу зібралися біля Києво-Печерської Лаври, а потім пройшли до Європейської площі. Опозиціонерів на той час там уже не було. 

Разом з тим, на вулиці Великій Житомирській сталася бійка між невідомими молодиками та прихильниками "Свободи". Як повідомляє кореспондент "Української правди", молодики спортивної статури піднялися до мітингу опозиції від Європейської площі, де проходив Антифашистський марш. 

Відео Skrypin Production, для УП
Фото Дмитра Ларіна, УП

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 31.133.52.---саша дёмин..
Украинская «оппозиция» не выдвинет единого кандидата в первом туре. Это подарок Януковичу! ОППОЗИЦИЯ – группа лиц внутри какого-нибудь общества, организации, партии, ведущая политику противодействия, сопротивления большинству.Словарь Ожегова ‏
IP: 93.73.14.---wave..
Почему гребаный рыговский "антифашистский" митинг показали с высоты птичьего полета, а Вставай Україно собрал людей не меньше(по моей оценке - 40-50тыс. человек), но его показывают какими-то кусочками!!! И на нем не было свезенных школьников, как на бандюковском митинге! Украинская правда подыгрывает власти! Мало того, что по телеку показывают только бандюковский митинг, так и здесь уже куцая статейка с сомнительным видео и без указания количества людей на митинге оппозиции. Просто позор!
IP: 5.198.28.---proper_123..
wave: Точно, точно, і цилий день ніякого фото-відео звіту не давали. Тільки зараз розмістили, й то такий сумнівний, урізаний....
IP: 80.95.248.---Zenon Frys..
Дивлюся на ці фото - воїстину нещасна країна! Спокою там не буде ніколи!
IP: 37.55.78.---Lexa62..
Zenon Frys: Дивлюся на ці фото - воїстину нещасна країна! Спокою там не буде ніколи!
*************************** ?????????????????? ви про що? Якраз повний спокій нас і накриє, якщо будемо такі мляві. А потім прийдуть інші.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації