"Марш рівності" у Києві

213 переглядів
95
Субота, 25 травня 2013, 13:27

У Києві в суботу відбувся короткотривалий "Марш рівності" за права сексменшинств.

Близько 50 активістів охороняли, за різними даними, від 500 до 1000 працівників міліції.

Однак через півгодини після початку гей-парад завершився через провокації. Міліція затримала 13 противників акції.

Відео Skrypin Production, для УП

Всі фото ЛігаБізнесІнформ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 37.115.72.---Genosse..
Обратите внимание, что ни один защитник ЛГБТ не может сказать, в чем ущемлены права ЛГБТ. Их при приеме на работу спрашивают, не гомосексуалиты ли они? Им не дают участвовать в выборах? Конечно нет, ибо особенности интимных отношений каждого – это очень личное, интимное. ЛГБТ-шники плачутся: мы просто не такие, как все, дайте нам провести парад и всё. А вот тут как раз и не всё! Ибо так называемый «гей-парад» – это уже не интимное дело, а публичная акция, пропаганда однополых браков, ведущих к разрушению семьи. А поскольку эти «гей-парады» поддерживаются и даже навязываются зарубежными фондами () и политиками (тот же мэр Мюнхена), то эти «гей-парады» - даже не публичные, а политические акции. Их цель – навязать Украине либеральные ценности, тем самым разрушив традиционные украинские семейные ценности.
IP: 37.115.72.---Genosse..
Далее будут требования узаконить на госуровне однополые браки, запретить «папа», «мама», а то гомосексуалисты и лесбиянки обидятся! Во Франции уже это сделано. Там не так давно даже мужчину арестовали за то, что на футболке у него плакат семьи – мужчина и женщина с детьми (как же – «нетрадиционные» обидятся!). Далее – отъем детей у нормальных семей в пользу однополых. Придраться всегда можно, для того и навязывается ювенальная юстиция. ЛГБТ-шники стремятся проникнуть во все СМИ, навязывая свое мнение. У них сильное лобби – западные фонды Human Rights Watch, Amnesty International, Freedom House и др., депутаты европарламента. На того, кто защищает семейные ценности, навешивают ярлык «гомофоб». Вот это и есть путь к гомодиктатуре. Но гомодиктат не пройдет! ЛГБТ-гадюшнику и содомитскому шабашу в Украине не место. Украина была, есть и будет наследницей Руси и страной с традиционными семейными ценностями.
IP: 93.72.254.---Ajax-3000..
Сором, якого світ не бачив. На гроші більшості населення, яке проти цього паскудства, 1000 міліціонерів охороняли жменьку цих активістів. Якщо вони такі принципові, то треба було без охорони пройтися містом.
там десь 80% - ніякі не геї, а просто зловредні люди, з глибокими комплексами невдоволеності своїм становищем у суспільстві і які як компесацію за власну неарелізованість сприймають підлу радість від того, що задля них когось посадять у кутузку, позаламують руки... Тіпа, ми такі чогось варті
IP: 94.178.118.---мораль..
Шокирующая статистика о геях ?v= fkrbSxJTv6k&feature=share
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації