Обличчя Євромайдану

351 перегляд
53
П'ятниця, 22 листопада 2013, 03:35

Уряд вирішив, що угода про асоціацію для України зараз - не головне. Українці не погодились. Тож 21 листопада вони самі, без допомоги політиків, але з допомогою соціальних мереж, організовано вийшли на головну площу країни – Майдан Незалежності.

 

Спочатку прийшло близько 10 людей. За кілька годин в центрі Києва вже стояло більше 1,5 тисячі небайдужих українців.

 

Підтримати курс на Європу прийшли як молоді юнаки та дівчата, так і старші люди. Вони співали гімн, кричали "Україна - це Європа" і згадували Помаранчеву революцію, яка почалася рівно 9 років тому.

 
 
 

Дощ мітингувальникам не заважав, а швидше навпаки, змушував об'єднуватися під парасольками.

 

Найбільш рішуче налаштовані правоохоронці. Вони стоятимуть на Майдані до ранку. Справжні патріоти.

 
 
 
 

Політики, хоч і були спочатку розгублені неконтрольованою активністю громадян, можливості виступити з мікрофоном напередодні виборів не втратили.

 
 
 
 
 

Автори фото: Михайло Петях, Mariana Zhovnirenko, Alexander Shaga

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 77.239.190.---udzhen..
Закрываем офис и к вам!!!!
IP: 46.185.36.---Petro Cigulskiy..
Тернопіль, ті хто можуть думати пора підніматися!
IP: 109.108.83.---Rebe_..
По лицам вижу- одни лгбт :)))))))))))))))
IP: 93.73.253.---CiTo..
Шановні texnar_s: і Михаил Ковалев:, може ви в чомусь і праві: ми Європі протрібні не просто так, але сьогодні Україна, дякуючи 5-й колоні, втрачає унікальний шанс відірватись від колоніального минулого, змінитись ментально, модернізувати країну і забеспечити своїм дітям і онукам гідне життя. Ні, не ваше комуністичне *світле майбутнє* в якому людина не мала мотивації до праці і навіть до самого існування, де громадянин був гвинтиком у людиноненавистницькій машині. І не *халяву*розраховують українці, прихильники євроїнтеграції. Звичайно треба буде добре попрацювати , так це ж класно. Краще втомитись від плідной праці, ніж почуватись приниженим і безправним утриманцем.
IP: 220.239.119.---zmaylo..
texnar_s: Якби ви всі так на майдані стояли за українську мову! Чи на захист результатів виборів! Чи проти банди Януковича! А то всім хочеться "халяви", наївно вірите що підписання угоди принесе усім хороше життя без прикладання власних зусиль! Добре було би якби підписали! Хотів би побачити глибоке розчарування євроінтеграторів, коли нас Євросоюз оббере як липку, коли зупиняться українські підприємства! На жаль ви всі звикли ВІРИТИ а не ДУМАТИ!!! До речі, вознею навколо євроінтеграції влада успішна відволікла народ від проблеми погіршення ситуації в економіці, а опозицію від боротьби з владою, від виборів Київради. А опозиція так бездарно попалася на цей гачок!!!
*** Залежить від нас самих як Європа буде поступатися, але так як оббібрала нас Росія, ще ніхто в світі не дозволив так поступутись з ними. Вона не тільки оббібралаУкраїну, але й обробила її !
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації