Беркут відігнав "штурмовиків" з-під АП. Є постраждалі

513 переглядів
16
Неділя, 1 грудня 2013, 17:45

Спецпризначенці з "Беркуту" пішли у наступ та відтіснили мирних мітингувальників з Євромайдану та "штурмовиків" з-під адміністрації президента на вул.Інститутську.

Після численних провокацій, коли "штурмовики" розхитувала очеплення, за яким стояв Беркут, били по огорожі кийками, кидали світло-шумо-гранати та розпилювала газ, а також кидали камінням по "Беркуту", спецпризначенці пішли у наступ та відігнали мітингувальників на ріг з вулицею Інститутською. 

Під час сутички, як повідомили в ефірі Громадського ТБ, одному з мітингувальників розбили голову. 

Після розгону "беркутівці" повернулися на своє місце.  Агресивно налаштовані мітингарі викручували з бруківки каміння  та пізніше пішли у новий наступ на "беркут", скандуючи "Зека геть!".  Цю спробу атаки "Беркут" також відігнав від АП.

За участы народних депутатів Віталія Кличка, Андрія Павловського, Петра Порошенка, Олега Тягнибока  з мирних протестувальників створили "живий ланцюг", щоб не було подальших сутичок з міліцією.

Під час штурму на Банковій постраждали українські й іноземні журналісти.  За допомогою до "швидкої" звернулися щонайменше 22 особи

 Усі фото Дмитра Ларіна
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Постраждалий під час дриаки з Беркутом біля адміністрації президента. Фото Ярослава Дебелого
Постраждалий під час дриаки з "Беркутом" біля адміністрації президента. Фото Ярослава Дебелого
В одного з журналістів під ногами розірвалася граната з газом від міліції. Фото з Twitter @Dbnmjr
В одного з журналістів під ногами розірвалася граната з газом від міліції. Фото з Twitter @Dbnmjr

Українська правда 

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 176.38.162.---Vvazha Ju..
Луценко закликав студентів на віче йти і відвойовувати владу, не дотримуватися закону. Фактично закликав до актів громадської непокори.Тягнибок репетував у мікрофон, що революція розпочалася. А тепер, коли потягнуло смаженим- усе, ручки тумили... Регіони , бачте, влаштували провокації... Янукович сам себе відлупцював. Як у відомій приказці:" А винуватий хто? Невістка." Про богословську і говорити нічого, і вона, і іже з ними вчасно пронюхали про сценарій повалення влади і швиденько зізскочили з владних сходів. Цікаво, де цей сценарій готувався. Добре, якщо своїми, опозиціонерами... а ось якщо за кордоном... то гріш нам усіми ціна
IP: 193.17.208.---Anna Zozulia..
ЯНУКОВИЧ ІДИ У ВІДСТАВКУ!
IP: 178.95.77.---Андрій Степасюк..
Vvazha Ju: Не мудрствуйте лукаво. "Сценарій" не може гарантувати, що народ підніметься. Все йде експромтом і керується "по ситуації".
IP: 96.237.19.---Hanna Savlyak..
Молодь шкода.
IP: 188.134.38.---Ростислав Овен..
Андрій Степасюк: Vvazha Ju: Не мудрствуйте лукаво. "Сценарій" не може гарантувати, що народ підніметься. Все йде експромтом і керується "по ситуації".
Андрей, до четырёх утра , был экспромт. Зачистка площади "беркутом" - это уже начало спектакля. Половую тряпку, Яныка - на помойку.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації