Лондонський Євромайдан під вікнами Ахметова

51 перегляд
6
Четвер, 19 грудня 2013, 23:21

У середу близько 60 активістів під вікнами апартаментів Ріната Ахметова у Лондоні активісти влаштували імпровізований Євромайдан.

Як відомо, Ахметов контролює більшість від Партії регіонів у парламенті. Саме ця більшість досі не відправила у відставку уряд Миколи Азарова, чиї рішення змусили сотні тисяч людей вийти на акції протесту.

Українська правда

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 74.125.181.---VadKo..
Семен Непийгорілка: Финансистов у ПР много. Что ж к другим не сходят? Коломойский, Янукович-младший, Новинский всеми забыты
IP: 74.125.18.---Baba Klava..
Молодці! Небайдужі!
IP: 37.46.232.---Roman Bachursky..
Молодцы!!кто еще может так защищать украинцев и переживать!русские никогда бы такое бы не делали
Все правильно... Чомусь всі забувають, що Ахметов фінансує Партію Рабів, а, отже, відповідає за всі її злочини. Ахметов - пособник фашистського режиму Януковича і має нести солідарну відповідальність.
IP: 195.200.91.---Инга Суслова..
Да очень остроумно пикетировать пустую квартиру и публиковать фото на УП. И почему реально только Ахметов попал под слишком уже пристальное внимание. И нет ни одного адреса к примеру Курченковских офисов. Что за избирательность. Коломойского уже даже пополивали, а этот младобизнесмен слепивший миллиарды за год ходит и мордой наглой торгует и продолжает скупать все. Нее ребята, если честно и по-честному и мирно, то стоять надо перед каждым офисов и квартирой. Так что адреса в студию!
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації