"Не подобаються бендерівці! Ненавиджу їх": активісти розпочали серію відеосюжетів про Донбас.

70 переглядів
62
Четвер, 26 грудня 2013, 11:27
Ініціативна група кінематографістів BABYLON'13, яка знімає невеликі фільми-історії, розпочала серію відеороликів про Донбас.

У відеосюжеті показано, як у Донецьку збирається власний Євромайдан: організатори роздають стрічки, дістають плакати. При цьому поруч із колоною активістів ходять перехожі, які виказують своє невдоволення і всіляко коментують ініціативу.

Так, одна бабуся кричить "Зрадники". Інша жінка промовляє: "Не подобаються бендерівці. Ненавиджу їх". Всі, хто відпускав негативні коментарі, як загіпнотизовані кажуть одне і те саме: "Ви не хочете працювати".

Примітно, що ролик на YouTube розміщено із позначкою "18+", бо у відеосюжеті, через слово, лунає відбірний мат.

Детальніше про BABYLON'13 можна прочитати тут. 

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 94.178.211.---Галина Сапронова..
Хочу поділитися своєю думкою. Я переїхала жити до міста Бердянськ рік тому. До цього 30 з лишнім років я прожила на Волині. Яким криком мені потрібно кричати, щоб мене таки почули: на Західній Україні живуть найпрацьовитіші з усіх українців. Вони без праці взагалі не уявляють свого життя, як без повітря. Інше діло, що серед них більший, ніж на Сході, відсоток тих, хто воліє працювати на себе і свою сім’ю. Тому їх голими руками не візьмеш. Їми не так легко маніпулювати з будь-якої сторони - правої чи лівої. Це основна різниця між східняками та західняками. В усьому іншому - однаково чудові, прекрасні люди!
IP: 78.111.211.---Vadym Kyrylenko..
Нажаль це все правда. Край рабів, готових потопитися в лайні "своїх" можновладців, аби не Україна, аби не українською, аби "він наш - свій". Кожен день бачу 90% "шарікових" серед, як каже Азіров "насєлєнія" Донецька-Макіївки. В очах або приреченість, або ненависть.
IP: 95.134.120.---Olik Sydor..
Віталій Цибуляк: супер!!!!
IP: 37.19.231.---Gennadiy Storonniy..
Тепер розумію що ПР значить партія рабів. І весь електорат партіі регіо нів в душі є рабами. Ім потрібен хазяін що забезпечить іх усім а вони буду ть працювати і ні про що не думати. Вибачте донецькі але нормальних людей рабське життя не задовольняє.
IP: 46.247.247.---Mykola Tkachenko..
Цi люди, що вийшли на Майдан у Донецьку, - героi!
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації