Внутрішні війська на Майдані

61 перегляд
4
Понеділок, 9 грудня 2013, 15:01
Всі фото Дмитра Ларіна, УП 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 74.125.17.---Oleg Repetskiy..
Я щиро вірю, що вони (міліція) зберуться на Майдані, розвернуться, знімуть шоломи і будуть охороняти мітингувальників і тим самим покажуть, що міліція з народом. Бо як ні - то я не заздрю ні нашому уряду ні президенту. Тоді почнеться справжня революція.
Oleg Repetskiy: Олег, для цього треба працювати з командирами підрозділів міліції, армії, спецслужб. Шукати патріотів Украині, а не прислужників вор'я і нап'орсточників. С кожним окремим рядовим бесіду проводить немає коли.
IP: 46.172.137.---Тарас Степанов..
Ось так виглядає ВІЙСЬКОВА ПРИСЯГА Я, (прізвище, ім'я та по батькові), вступаю на військову службу і урочисто клянусь народу України завжди бути вірним і відданим йому, сумлінно і чесно виконувати військовий обов'язок, накази командирів, неухильно дотримуватись Конституції і законів України, зберігати державну і військову таємницю. Я клянусь захищати українську державу, непохитно стояти на сторожі її свободи і незалежності. Я присягаю ніколи не зрадити народу України. І ставиться підпис. Якщо хтось із військових забув - варто б собі нагадати!!!
IP: 178.94.148.---Ludmila Rostova..
Oleg RepetskiЯ думаю точно так!!!
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації