Колишні підлеглі побили Луценка та активістів Євромайдану

136 переглядів
11
Субота, 11 січня 2014, 16:20

У ніч з 10 на 11 січня під Святошинським РВВС у Києві "Беркут" побив екс-міністра МВС Юрія Луценка та інших активістів, серед яких також троє депутатів від "Свободи" та журналісти.

Екс-міністр досі знаходиться у реанімації. 17 активістів звернулися по допомогу до медиків.

У прес-службі Міністерства внутрішніх справ не назвали точну кількість травмованих силовиків, однак заявили, що "близько двох десятків працівників "Беркуту" отримали різні ушкодження, одного із них госпіталізовано із переломом ноги".

Протистояння почалося з того, що автомайданівці заблокували автобуси з "Беркутом" під відділком, оскільки ці правоохоронці, за їхніми даними, причетні до побиття людей під Києво-Святошинським судом.

У п’ятницю цей суд засудив "васильківських терористів" до 6 років в’язниці.

Працівники міліції "у жорсткій формі" вивели з зали суду підсудних. Почалася колотнеча. Працівники міліції почали бити присутніх. Потім сутички продовжилися поза залою суду.

Відео: 5 канал, Дмитро Тузов, Тэлеканал Белсат

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 74.125.17.---Soleks..
Только Беркут может сдержать эту толпу зомбированных дебилов! Только Беркута они бояться!
IP: 91.200.113.---Юрій Федчак..
Vlad Freedom: Підтримую! Всі, хто до сьогодні у лавах Беркуту, повинні сісти на лаву підсудних!
А насчёт родных и близких я думаю, что следующий раз автом....... селяне встретят вилами
IP: 74.125.181.---Иван Серов..
Leon Ivanov: Оступился в толпе и об косяк головой стукнулся. А остальное раздули журналисты.
IP: 74.125.181.---Александр Бровко..
Погано що побили... (Але чомусь цього хлопця і в Німечинні били - може справа в ньому самому?...) Головне ж в тому - що перед вихідними (перед наступним вічем) чи тоді, коли людей на майдані меньшає - щось і трапляється ... На початку майдана на теренах інтернету писали - практика революцій останніх років показала, що відомим громадським діячам і журналістам треба бути обережними - вони часто бувають мішенью як "жертви режима" для революціонерів... Провокації і підстави стали нормою сучасних революцій (точніше переворотів - бо революцій давно вже не було і не буде - організотори-глобалісти перейшли до більш дешевших способів розвалювання держав руками народів цих же держав через майдани) Б'ють міліцію - міліція, потім, звісно, б'є у відповідь... А третій десь в спокіному місці сидить і радіє як слабіє держава... Розділяй і володарюй - основна стратегія захвату народів і сьогодні. Для Укранїни вона підходить особливо,бо у нас завжди багато гетьманів...
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації