Гриценко: під прапор "Батьківщини" мене особисто запросила Тимошенко

96 переглядів
45
Середа, 15 січня 2014, 00:29

Депутат Анатолій Гриценко, який написав заяву про вихід з фракції "Батьківщина", заявив, що у фракцію його особисто запросила Юлія Тимошенко.

"Гриценко не сам йшов під прапор "Батьківщини". Попросила про це Юлія Тимошенко. Вона сказала, що будучи там номером 2, це посилить партію", - сказав він в інтерв'ю Громадському телебаченню.

"Я виконав абсолютно всі рішення фракції. Навіть ті, які мені не дуже подобалися. Я всі їх виконував. Я брав участь у засіданнях. Я не ховався нікуди. Я ефективно працював у комітеті. Я висловлював свою позицію. Я не збирався виходити з фракції. Але коли прийняли рішення, що мене не хочуть там бачити, значить я там не буду", - додав Гриценко.

Як відомо, Гриценко написав заяву про вихід із фракції Батьківщина, "у зв'язку з неможливістю впливати на рішення, що приймаються", на що лідер фракції Арсеній Яценюк висловив вимогу до нього скласти мандат.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 95.132.18.---Oleksandr Dymarchuk..
Слідкую за ним з часів міністрування. Давно імпенує мені з усіх політиків, як за позицією так і за голосуванням у ВР. Жаль, що в Україні правлять гроші і Вам завжди відводять другорядну роль, бо Ви варті перших позицій!
IP: 74.125.17.---Konfucius Hurtom..
Oleksandr Dymarchuk: А конкретніше можна? Що Гриценко зробив корисного за весь час, поки проїдав гроші платників податків? Критикував інших? Говорити не мішки носити!
IP: 46.211.134.---Влад Панчук..
Konfucius Hurtom: Теж саме зробив, що і Яценюк
IP: 74.125.181.---Jackobson George..
Час політиків-одинаків давно завершився. Гриценко цього досі не помітив. Грошей у нього немає, війська немає, всеукраїнської організації немає. Без цього владу в країні не візьмеш.
IP: 31.135.155.---Andrei Ivanov..
Юрий Черт: по-мужски уже нарешали эти уроды,:из майдана сделали полубалаган.,пролуконцлагерь
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації