Майдан відповів опозиції: Воля або смерть

17 переглядів
36
П'ятниця, 24 січня 2014, 08:58

Активісти на Грушевського емоційно відреагували на заяву Віталія Кличка про підсумки перемовин з президентом Януковичем. 

Джерело відео - Hromadsde TV

Українська правда 

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 109.162.15.---Анатолий Козюк..
Заблудші, некомпетентні люди, які тягнуть на державних злочинців.Багато з них одержують високу пенсію. Бувших звільнених за коруцію міліціонерів, судимі, хотять реваншу.
IP: 176.106.194.---Юрий Вояк..
Анатолий Козюк: Шановні, поки не всі збезчещені , працівники ОВС. Схаменіться. Ви продаєте за кілька доларів від бандитів свою честь і гідність. В цьому переконався вже весь народ. Тому ви і б’єте журналістів, вбиваєте активістів майдану, калічите звичайних хлопців-патріотів України. Терпите в своїх рядах перевдягнених убивць сусідньої держави і мовчите. Для тих бандитів все одно ви бидло і шароварники. Вас використають і викинуть на смітник, але народ вас вже не пошкодує. А у вас є родина, членів якої знають серед людей. Як ви їм будете дивитись в очі ?
IP: 46.247.174.---Распутин..
Анатолий Козюк: Глупый вы человек.
Таку пенсію як у мене, за те що скаржився зрізали пенсію на 430 гр., а зараз добавили 3 гр. і того пенсія становить 1140 гр. привели мене до відповідності, а я не просто пенсіонер, а каліка, забрали в каліки останнє. Оце дуже справедливо.
IP: 37.229.87.---Sasha Marchenko..
людям осточертели все "политические деятели" и народ имеет право выдвинуть свои условия. Майдан без политиков должен бы быть еще с ноября!! тогда бы мы увидели хоть какой-то эффективные действия от Майдана.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації