Off-the-Record: Сірі кардинали нової влади

211 переглядів
3
Неділя, 20 квітня 2014, 21:04

Третій випуск проекту "Hromadske Off-the-Record".

Тема випуску: сірі кардинали нової влади. Ведучі - Мустафа Найєм та Сергій Лещенко

Джерело відео - Громадське ТБ 

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 89.252.1.---..
Разоблачить мимикрию нашего судейства и первых лиц, разрушить возведенную стену незнания и непонимания между правительством и народом, пусть все видят и знают как и кем творится правление в нашей стране. Вытряхнуть и вывернуть все наружу. Все дела сверху и на виду. Respect!
IP: 46.119.4.---..
taukita1: Хлопці! А нова влада - це не ваша влада? А брудом обливати тих хто життя не жалів на Майдані - чи це не праця на Путлера? ... Якщо не подобається "нова влада" - спробуйте попрацювати на користь Україні - хоч в якомусь міністерстві чи в армії ... Критик той, хто сам ні на що не здатний.
Справа журналістів: надавати чесну неупереджену інформацію. Навіть якщо вона комусь незручна.
IP: 178.151.245.---..
Чувак. Якби не Мустафа - не було б Майдану. Хто з гарячих точок Майдану постійно вів трансляції? Мустафа. Тому, будь ласка, якщо не шариш - помовч. Журналіст - це перш за все критик. Критик усього і всіх. Якщо важко усвідомити це - можу лише поспівчувати.
IP: 159.224.165.---taukita1..
Хлопці! А нова влада - це не ваша влада? А брудом обливати тих хто життя не жалів на Майдані - чи це не праця на Путлера? Ну то що Мустафа не українець то понятно. А Сергій - хіба теж іноземець? Якщо не подобається "нова влада" - спробуйте попрацювати на користь Україні - хоч в якомусь міністерстві чи в армії, чи в якомусь громадському комітеті при Кабміні, в антимонопольному, чи в антикорупційному комітетах. Зображати із себе якихось там суддів - права не маєте. Бо нічого реального для України ще не зробили. Критик той, хто сам ні на що не здатний.
IP: 92.49.252.---..
Моя думка - хлопці роблять дуже корисну річ. Я їх підтримую. Немає значення хто при владі, потрібен контроль, бо навіть "ангел з крилами" при бюджетному кориті може перетворитися на "чорта з рогами". Сергій Лещенко - це приклад для наслідування для всіх журналістів. Він робив правильні кроки ще в 2005 році критикуючи поведінку сина президента Ющенка. Якби його підтримали всі журналісти ще тоді, ми б могли уникнути такого явища як "любі друзі" та пермєрства Юлі.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації