Основні тези про організаторів і виконавців вбивств на Майдані

43 перегляди
6
Четвер, 3 квітня 2014, 15:24

У четвер міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, голова СБУ Валентин Наливайченко та Генпрокурор Олег Махніцький розповіли про перші результати розслідувань масових вбивств.

Спланована у вигляді антитерористичної операції за злочинним наказом екс-глави СБУ Якименком, а фактично організація масових убивств людей, відбувалася під керівництвом Віктора Януковича, заявив голова СБУ Валентин Наливайченко на прес-конференції у четвер.

Махніцький розповів, що Генпрокуратура затримала 12 беркутівців, які розстрілювали активістів.

Наливайченко розповів, що що до масових убивств у Києві можуть бути причетні співробітники ФСБ Росії.

Аваков розповів, що організатори і кординатори працювали у тісній співпраці з Міністерством внутрішніх справ Захарченка.

Він також розповів, що дії "тітушок" і учасників Антимайдана координував керівник медіа-холдингу "Контакт" Віктор Зубрицький.

Зубрицький контактував зі Станіславом Рогозіним, це колишній начальник ГУБОЗ МВС, Юрієм Федьком – це колишній заступник начальника ДГСБЕЗ МВС України. У тому числі в цій схемі звертає на себе пан Євгеній Жилін, що представляє організацію Оплот.

За словами Авакова, як один з виконавців і організаторів нападів на активістів був залучений Олексій Чеботарьов  тіньовий бізнесмен, який контролював значну чатску ринку спирту. 

До вбивств активістів Майдана 18 лютого, причетний депутат від Партії Регіонів Юрій Іванющенко, а вбивця журналіста Веремія одержував патрони у МВС Захарченка, також розповів Аваков.

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 5.248.26.---Роман Санников..
Старый криминальный прием ухода от ответственности, путем сваливание всей вины на отсутствующих членов банды(желательно мертвых,или находящихся в бегах)."Беркут" в Крыму,Янукович -в России,документов подтверждающих причастность к убийствам на майдане нет(не представляю как они могли выглядеть,наверное в виде чистосердечных признаний)!Вообщем я про это писал еще три дня назад-нам рассказали НИХЕРА! .
IP: 188.231.251.---Андрей Щербина..
молодці, тепер тільки б зловити Захарченка і ко
IP: 144.76.166.---Yuri Yuri..
What you are talking about? Why they are not in jail? Identify and put in jail are 2 different thing.
І хто тут гучніше за всіх волав, нічого не робиться, нікого не затримали.Ну що "Лілі путінські викормиши тепер що будемо казати.Га? Не треба бігти поперед паровозу і кричати:"Де паровоз, я його не бачу". Ви уважно придивіться були проплачені і спровоковані мітинги на Сході до 10 000 людей разом з Російськими провокаторами(читай диверсантами), а зараз що не більш як 500-1000 збирається людей з дружньої країни збирають. Так і це скоро скінчиться, ви пригадайте коли нинішня влада прийшла до управління державою: ні міліціонерів, а ні взагалі порядку ніякого не було. Тепер все помаленьку налагоджується, а далі, дасть бог, ще краще буде. Головне квапитись не треба, українці завжди не спішно робили все на віка. Need to hurry slowly, then all will be.
IP: 37.25.101.---John Tri Volta..
Андрей Щербина: молодці, тепер тільки б зловити Захарченка і ко
Не выдает этого и других преступников наш большой брат рашка пукинская.Сколько себя помню-мацква всегда была сборником-помойкой всех преступников разных мастей.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації