Фанати-патріоти "побраталися" виконанням гімну України

74 перегляди
23
Неділя, 18 травня 2014, 23:32

Джерело відео -  Станислав Сергеевич

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 46.119.205.---chin_lin..
Andriy Voloshin:
Zlatan Razumovskiy: Фашистские выродки.
Рашистский выbлядoк обозвался. Как там ваша секта называется, "Опора России"? Чёж это за держава у вас такая пьяная, что без подпорок уж и стоять не может? А назвать фашистами людей, поющих Гимн своей Страны... Мы же вам не мешаем поклоняться вашей двуглавой курице-мутанту, трясти флажками "аквафреша" и петь НКВДистский "гимн". И чего ж вас постоянно так тянет в чужой огород? Нервничаете, что брюква не уродила?
+100
IP: 46.119.205.---chin_lin..
раша нашего гимна боится ибо он у нас древний и выстояный дедами-прадедами, а что в России за гимн- дерьмо советское, даже нормальный гимн после 1991 года придумать не могли. переделали из СССР, а вот интернационал- это было супер.Бойся раша, нас не сломать, мы не победимы и правда за нами и свобода наша и рашу-парашу мы не хотим, а кто хочет, пусть валит рабами -пахать на путина и кормить кремлевских казнокрадов,а мы своих метлой через границу и агентуру рашинскую тоже.
IP: 91.196.53.---Slawa Staricka..
Благослови Вас Боже, наша молоде....Ви наше щастя України, наше добре майбутнє, Ви наша сила, що оберігає цю землю, як Ангели, Ви наші квіти, посаджені на цій землі, щоб милувався Вами Весь Світ...Ви - Слава України.........Слава Україні!!!
IP: 217.146.253.---Artem Shpirna..
СЛАВА УКРАЇНІ! ОДЕСА ЦЕ УКРАЙНА!
IP: 141.101.8.---Nekto2..
Вообще при исполнении гимна принято стоять по стойке смирно, а не бегать по полю
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації