Інавгурація Петра Порошенка. За кадром

173 перегляди
14
Субота, 7 червня 2014, 20:05

День секретів за кадром інаугурації новообраного президента Петра Порошенка: готуючись до його прибуття у Верховну Раду, депутати і не тільки поділилися "секретами". 

Так, депутат-регіонал Вадим Новинський пояснив, що ж було на "тому самому відео" і чого на ньому не було.  

Добкін-молодший розкрив серет, але вже власного "того самого відео"...   Секретами поділився і персонал Верхової Ради. 

Джерело відео - Громадське ТБ 

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 78.30.198.---gunzah..
Очень хочется верить, что уж пятый президент Украины не обманет ожиданий своих сограждан. Дай Бог ему здоровья! Благослови его Бог на правильный политический курс, который бы способствовал расцвету Украины!
IP: 176.36.124.---ASk..
Nataliya Lukovska: ASk: Це Ви про себе? Хвалю. Так відверто, на всю Україну про Росію. Сміливо. А у нас, в Україні, все буде гаразд. Не турбуйтесь. Потурбуйтесь про себе - це Вам потрібно.
Вы патриотка шароварная или дописувачка-патриотка с опалатой за пост? Это я процитировал слова Параджанова об Украине. И я здесь. И я служил , и помню ту баланду которую называли рационом солдата. И вижу - солдаты недокормленные и замуштрованные. Думал в През. полку получше содержат. Смотрите репортажи с мест пребывания мобилизованных. Сухой хлеб и ....каша, каша, каша!
IP: 46.202.125.---Семён Сидоров..
ASk: Глупости пишете,просто психилогия "бабушки"...Для няньки есть старший офицер,для чего херню писать..Если бы он просто проходил...идёт инавгурация.Пишут всякую чушь..
IP: 176.36.124.---ASk..
Вот так как он прошёл мимо того солдатика (возможно замученного муштрой, и недокормленного) не подставив ему руку здорового мужика и отца, точно так он наплюет и переступит через каждого простого украинца! :-( Вот так вот и сразу, из мелочей складывается мозаика. А ведь мог проявить человечность - остановиться и поддержать пока не подойдут сослуживцы. Помнится и Ющенко на Майдане побрезговал подойти к бабе Параске. Но как ему хочется быть президентом, столько наработок на разных постах в державе. Поможет ли ему это школярство в министрах, наблюд советах НБУ, секретарство в РНБО?
класний ролик,чудова робота
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації