Off-the-record. Дванадцятий випуск

51 перегляд
6
Понеділок, 18 серпня 2014, 18:30

Про ультиматум "Правого сектора", відставку заступника Авакова і технічну нафту, що перекачувалася структурами Коломойського, а також про майбутні парламентські вибори. 

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 46.119.125.---Виктор Медведев..
Всі політики, які йдуть від тимошенко програють. королевська?, томенко? луценко? інші. Думайте хлопці чому?
IP: 93.72.129.---Uriy Dniprov..
Виктор Медведев:[/ Всі політики, які йдуть від тимошенко програють. королевська?, томенко? луценко? інші. Думайте хлопці чому?
Торжество справедливості.
IP: 144.76.166.---KozaNoctra..
Всі політики, які йдуть від тимошенко програють. королевська?, томенко? луценко? інші. Думайте хлопці чому? Масса бездарей в толпе не так очевидна, как поодиночке .Луценко никогда у Тимошенко не был. А время политиков на лозунгах прошло , и результат БЮТа на выборах подтверждает. На следующих будет еще меньше. БЮТ - театр одного актера, все остальные - массовка . Только и этот актер уже не может вести свою роль, а его по традиции копировали. И так круто , как проиграла ЮЛЯ, еще никто не смог повторить. И как она нагадила Украине тоже .
IP: 95.133.67.---torpedist..
Виктор Медведев: Всі політики, які йдуть від тимошенко програють. королевська?, томенко? луценко? інші. Думайте хлопці чому?
И Черчилль в 1945 году проигрывал, да и с де Голлем случалось. Так что " Не спеши", как говаривалось в "Свадьбе в Малиновке"
Так ПРдони це ангели.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації