Журналіст Роман Цимбалюк - Президенту РФ Путіну: Навіщо ви влаштували каральну операцію на сході України?

1346 переглядів
27
Четвер, 18 грудня 2014, 12:28

Український журналіст УНІАНу Роман Цимбалюк запитав Президента РФ Володимира Путіна на щорічній прес-конференції в Москві: "Навіщо ви влаштували каральну операцію в моїй країні, та хто відповість сім'ям російських військових, які загинули на Донбасі?"

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 5.248.90.---Клифаева Надюшка22.12.2014 12:20
Гиоргий Гиоргиев:
Вам треба пожити декілька місяців подалі від хунти, наприклад в гавнороссії без зарплати, їжі. Але для путінодрочерів там дають одну банку тушонки в тиждень БЕЗКОШТОВНО!! Шпновний, це ваш шанс, не змарнуйте його!!!
IP: 5.248.90.---Клифаева Надюшка22.12.2014 12:07
Leonid Basov:
Ви хочите щоб цілий Донбас жив у руїнах без їжі, зарплат та пенсій?? Сидіть у своїй Москві і не висовуйтесь. Що робити на південному-сході УКРАЇНИ справа УКРАЇНИ.
IP: 91.202.107.---алексей алексеев22.12.2014 10:25
єтА всЁ АпАлченцы
а танки купили в сильпо и угнали у хунты
IP: 93.74.119.---Svetlana Zavalko21.12.2014 16:20
veewid:
НУ-НУ!
Посмотрим как обычный насморк приведет к летальному исходу.
IP: 92.112.30.---ilitver21.12.2014 11:51
Больше всего меня удивляет коммунистично-кэгэбэшное поведение Путина. Он не Ответил Собчак, не ответил нашему корреспонденту: Что делают российские войска в Украине? Кто их сюда звал? Я русский но я и миллионы русских теперь страдают, погибают от Путинского фашизма. Он что не знает о том что в России идет засилие мусульманства и это в христианской стране. Смотрите на Ютубе: Москвичи и кавказцы, а так же - Кубань и кавказцы. Да у России своих дел невпроворот. Но когда ваш Президент начинает дуру валят я как и многие русские в Украине начинаем думать: А ведь действительно Путин не христианин и в нем проснулся азиатские корни. Как можно нас русских здесь убивать, грабить и насиловать, разрушать наши дома? Идет время и народ Украины начинает подозревать о договоренности между Путиным и Порошенко. Одним махом убрать блатных - ополчение ДНР и патриотов Украины. И те и другие будут мешать новой власти творить чудеса.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації