Українські студенти звернулися до студентів Росії

124 перегляди
7
Вівторок, 27 січня 2015, 10:41
Студенти Студенти Авіаційного університету, Політехнічного, Економічного та Університету Шевченка звернулися до студентів Москви, зокрема до Університету МГУ, Московського державного технічного університету, Московського державно-промислового університету "Сінергія".

Зокрема, українці закликали своїх російських колег "підняти інформаційну завісу та перевіряти все, що кажуть у ЗМІ та сумніватися у побаченому".

"Кажуть, що росіяним та українці - єдиний народ. Можливо це так і було до певного часу. Нині між нами є величезна різниця, ми знаходимося по різні боки барикад, а між нами кілометри непорозуміння, казки про фашистів, націоналістів, правий сектор і бендерівців", - кажуть студенти.

"Не засмічуйте себе фейками та дезінформацією, будьте розумнішими та чистішими від політичних ігор. Думайте та перевіряйте", - закликають вони.

"Нам було дуже страшно, але ми впоралися, об'єдналися, стали ше сильніше", - розповідають студенти.

Студенти також згадали Крим, санкції, поранених солдатів, майбутнє тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 46.211.34.---Yana Goryachek..
прекрасное обращение!молодцы.очень бы хотелось,что студенты России услышали и поняли... но,к сожалению, на что я надеюсь!? если в нашей стране есть люди,которые думают также как в России,то что требовать и ждать от них!?
IP: 82.207.120.---river..
Авіаторка: "виноваты руководители наших стран". Це якась напівкисельовщина. Це керівники нашої країни спровокували російську агресію ??????????? Потрібно було чітко означити, що це російська агресія, а не старатись покраще виглядати для російських студентів
IP: 194.187.216.---Oleksandr Kovalchuk..
Потрібно побільше показувати рісійських полонених. Нехай розказують про "америкосів, фашистів та хунту" з якими вони так героїчно їдуть боротися.
Молодці! Але в частині (дівчина з авіаційного універу): "Виноваты руководители наших стран.." не погоджуюсь!!!! НЕ наших!! А росії!!!
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації