Львів'яни звернулися до кримчан: Ми обов'язково будемо знову разом!

33 перегляди
3
П'ятниця, 27 лютого 2015, 12:47

Громадська ініціатива "Крим SOS" та кримськотатарський культурний центр "Кримський дім у Львові" записали відеозвернення львів'ян до кримчан у річницю окупації Криму.

Студенти, солдат, лікар, письменник, музикант, епіскоп УГКЦ дисидент, мер, активісти, журналісти, діти .... кримсько-татарською мовою говорять жителям Криму: "Знайте, що Львів і львів'яни завжди будуть поруч. Ми обов'язково будемо знову разом. Ми вас любимо!".

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 37.19.184.---Sergey Kosterin..
в который раз вы неуважаемые бывшые сограждане страны которой больше нет пытаетесь разыграть крымскотатарскую карту пытаетесь расшатать ситуаццию в Крыму используя национальный вопрос-это подло и низко-впрочем вам -поклонники шухевичей и прочей нечисти не привыкать к подобной мерзости-это наверно ваше жизненное кредо-говорить о единой стране и в тоже время убивать своих сограждан на Донбассе!!!!
IP: 91.210.120.---Серж Кулагин..
К большому вашему сожалению Крымчане с вами быть больше вместе не хотят, и данное мнение поддерживает 70 процентов населения, так что не стоит себя тешить глупыми лозунгами, Крым НЕ украина и в сознании людей украинским никогда не был, ну разве что в воспаленном сознании ваших эмигрантов которых тут сейчас пруд пруди. Кстати вопрос почему они тут отсиживаются где плохо и окупанты с автоматами, а не на незалежной родине, во львове например?
IP: 78.154.174.---Вова Рашистов..
Никаких 70 % за роССею в Крыму не было,а 30% предателей Путин сам уничтожит !ЗАПОМНИТЕ ЕТИ СЛОВА скоро их вспомните!
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації