Діалоги з Павлом Шереметом. Мустафа Найєм: Я би хотів бути лідером якоїсь команди

117 переглядів
4
Неділя, 28 червня 2015, 15:08

У прем'єрному показі програми Павла Шеремети "Діалоги"  журналіст, нардеп від "Блоку Петра Порошенка" Мустафа Найєм розповів про закиди колишніх колег по цеху, чи жалкує Порошенко, що взяв його у свою політичну силу та про особисті стосунки з іноземцями в уряді.

Уривки з інтерв'ю:

- Ви в Україні свій серед своїх або чужий серед своїх? Як афганець зміг зробити таку блискучу кар'єру в досить консервативній, клановій країні?

- Це моя країна, я тут виріс, тут вже моє коріння. Ця країна дала все, що в мене є. І я знаю про еліту цієї країни, про народ і життя тут більше, ніж ті люди, які іноді дорікають мене в тому, що я не місцевий.

- Тепер ми з кожним днем все більше будемо дізнаватися і про вас. Як ви ставитеся до того, що тепер кожен ваш крок, кожен похід у ресторан і випитий келих вина відстежується вашими колишніми колегами?

- До цього неможливо звикнути. Мені це дуже неприємно, але не тому, що я роблю щось необачно, а тому що можуть перекрутити. Але я завжди ставлю себе на своє минуле місце, як ніби я все ще журналіст. До жодного журналіста, який мене фотографує в ресторані, не відчуваю жодних емоцій. Я намагаюся відповідати саме тим журналістам, які мені найбільше неприємні в своїх проявах.

- Але ви тепер краще розумієте "жертв" своїх минулих журналістських розслідувань?

- Це не зовсім так. Ми, коли були журналістами, розповідали про людей, які завжди були при владі, мали величезні гроші, мали владу, можливість тиснути на ЗМІ і заробляли гроші незаконно з держбюджету ...

Джерело відео - 24 Канал

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 91.194.169.---Андрей Самыков..
умер как журналист и не родился как политик, RIP мустафа
IP: 94.178.103.---Гайдаш Николай..
з пуштунів набери собі команду - і модернізуй Афганістан! з нас вистачить і реформатора Саакашвілі
IP: 93.72.102.---Spirito..
- Школьник с Кировоградщины Самуил Кругляк получил бронзу на олимпиаде гениев в США за проект получения электроэнергии из атмосферы -
Уважаю Мустафу!
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації