ВИДЕО: Янукович показывает свой дом, спальню, кабинет, бассейн и ульи

Вторник, 28 июня 2011, 19:31

У ефірі телеканалу "Інтер" вийшов сюжет, в якому президент Янукович показав обраним журналістам володіння в Межигір'ї, якими він офіційно володіє.

За документами, Янукович є власником будинку площею понад 600 метрів та земельної ділянкою 1,7 гектари.

Янукович відхрестився від решти 135 гектарів у Межигір'ї, хоча розслідування Української правди неодноразово доводили причетність членів його родини до цієї території та розташованих на ній об'єктів.

Водночас навіть офіційно зареєстрована за Януковичем нерухомість викликає запитання, звідки на цю розкіш знайшлися кошти в людини, яка все життя працювала на державній службі та жодного дня не займалася бізнесом.

Також дивіться фоторепортаж з тієї частини Межигір'я, якою Янукович володіє офіційно та яку показав обраним журналістам.

 Янукович проводить екскурсію

Під час зустрічі з журналістами Янукович заявив, що не бачить ніяких проблем зі свободою слова. При цьому він повідомив, що не має наміру зустрічатися з заангажованими журналістами.

Обговорили представники медіа і президент також кримінальні справи порушені проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Янукович заявив, що оточення цього політика "малює ворогів", а сама Тимошенко будує собі політичний захист.

Крім того, Янукович пожалівся журналістам, як важко йому, і судді Конституційного суду, було приймати рішення щодо прапора Перемоги.

Будинок Януковича 
Веранда 

Під час зустрічі багато говорилося також про відносини з Росією, причому саме на цій тематиці почало гриміти і пішов дощ. Зокрема, Янукович розповів, як добре, що Україну чекають в Митному союзі і уточнив перспективи енергетики країни.

 Янукович розповів, що добудував цей навіс пізніше
 Вхід до будинку

Під час інтерв'ю порушувалися також давно наболілі теми: співпраця з НАТО, вирішення мовного питання та звільнення прем'єра Миколи Азарова.

Їдальня Януковича
 Обідній стіл Януковича
 Дитяча кімната
 Вітальня
 Вітальня
 Камін
 На стінах - картини
Камін 
Сходи на другий поверх 
Спальня Януковича 
 Робочий стіл за спальнею
 Фото навколо робочого столу Януковича
  Фото навколо робочого столу Януковича
  Фото навколо робочого столу Януковича
На жодному знімку немає дружини Януковича
 Сходи
 Фонтан
 Доріжки
 Водоспад
 Ландшафтний дизайн
 Басейн
 Ліжко з вуликами
 Сходи, на яких Янукович робить зарядку

Реклама:
Уважаемые читатели, просим соблюдать Правила комментирования
Главное на Украинской правде