Основана Георгием Гонгадзе в 2000 году

Украинцы не ждут от США внимания к Украине - результаты опроса

Голос Америки _ Понедельник, 12 ноября 2012, 16:26
Версия для печати Комментарии 1

Адміністрація Обами не стане приділяти Україні більше уваги. Так вважають 66 відсотків людей, які проголосували на сайті Голосу Америки.

Барак Обама готується провести кадрові зміни у своїй адмінстрації. Про бажання піти у відставку вже повідомила Держcекретар Гілларі Клінтон. Від наступного керівника зовнішньо-політичного відомства США, кажуть експерти, Обама очікує конкретних результатів, яких не вдалося досягти під час його першого терміну.

Зміни можуть торкнутися і взаємин Вашингтона з Москвою, де не виправдала сподівань політика перезавантаження відносин.

У зв'язку з цим у рамках нашої рубрики Тема Тижня, Голос Америки запитав наших глядачів, Чи очікуєте ви змін у політиці Сполучених Штатів щодо України після президентських виборів у США?"

31 відсоток людей, які проголосували на нашому веб сайті очікують змін у відносинах Вашингтона та Києва. 66 відсотків змін у політиці США щодо України не очікують, і 3 відсотки не визначилися з відповіддю.

Ця тема викликала жваві дискусії як на нашому вебсайті так і на сторінці Час-Тайму у мережі Фейсбук. Процитую декілька коментарів наших глядачів:

"Думаю, жодних змін не буде. Для того, щоб ставлення змінилось, має змінитись сама Україна. А у нас все, як і було: зашорені люди, корупція, Янукович і тому подібне. Просвіту не видно" - каже Антоніна Бажан з Києва.

"Час нової політики Америки відносно України настав. Це політика рішучого відриву України від Росії і втягування її в економічну сферу США" - вважає Віктор з Києва

"Якщо Америка дійсно колиска демократії, а вибори - храм демократії, то подальші, відносно теплі відносини з криміналітетом при владі в Україні неможливі, якою б геополітичою доцільністю вони не були викликані" -  пише нам Тетяна, з Зарубіжного, Луганської області.

Запрошуємо до дискусії на сторінці "Голосу Америки" у мережі Facebook. Результати опитування та найцікавіші коментарі будуть оголошені у недільному випуску програми Час-Time.

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.
IP: 46.202.159.---
Ivan Sulima _ 17.11.2012 10:38
Україна для Америки важлива у сенсі її, України, відносин з Росією. Усі значущі, економічні, політичні, військові, воєнні перемоги Росія отримала у спайці з Україною. Для Росії союз з Україною означав могутність, для України це колосальні жертви, втрата національної ідентичності, культури, духовності...Для Америки союз Росії та України - головна біль.
Тож Америка має бути зацікавлена у якнайбільшому віддаленні української України від саме проросійської Малоросії. Не можна допустити, щоб проукраїнська молодь воювала в союзному війську. Має бути Программа сприяння переселення, і чіткий кордон. Дніпро

АВТОРИЗАЦИЯ