Депутати шукатимуть зрадників у Генштабі

Середа, 18 червня 2014, 13:40

У тимчасовій слідчій комісії ВР допускають, що однією із причин знищення літака Іл-76 у Луганську може бути зрада на найвищому рівні.

Про це на брифінгу у ВР у середу повідомив голова ТСК депутат Олександр Чорноволенко, передає "Укрінформ".

"Повідомляю вас, що ТСК вже приступило до роботи... Ми спробуємо з'ясувати причини загибелі літака в ході цієї трагедії", - сказав він.

"Коли ми почали все це розглядати з депутатами фракції "Батьківщина", то зрозуміли, що трохи дивним виглядає те, що літак в процесі посадки не став використовувати теплові ракетні пастки, а друге - він не використовував різке зниження як це робиться, коли є загроза знищення літака наземними засобами", - розповів Чорноволенко.

"Тому очевидно, що пілоти літака не були попереджені про можливі теракти з боку терористів. І третє - можливо була певна зрада, можливо на найвищому рівні аж до Генштабу", - зазначив він.

Він також повідомив, що в ході роботи комісії Рада має звернутися до правоохоронних органів для покарання винних.

"Вважаємо, що треба розслідувати причини цих втрат, неефективних дій щоби виправити ситуацію та уникнути такого в майбутньому... Тому Рада має прийняти рішення і звернутися до правоохоронних органів як результат розслідування, щоб винні були покарані", - заявив голова ТСК.

Тимчасова слідча комісія з розслідування знищення літака Іл-66 у Луганську 15 червня проведе перше засідання 19 червня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування