1 травня 2006

Архів

Публікації

Хай живе буржуазна революція!

Коли радянський КҐБ вів мову про небезпеку радянському ладу з боку українських буржуазних націоналістів, він мав рацію. Лихо тільки в тому, що справжніх буржуазних націоналістів на час розпаду СРСР виявилося замало, щоб подолати радянський спадок... Індійська революція минулого століття теж була буржуазною, її наслідком стало стрімке входження країни до найбільш динамічних економічно держав із значним науковим потенціалом.

Оскал федералізму

Оскал федералізму, що проявився у формі рішень про надання російській мові статусу регіональної, призвів, або може призвести до дестабілізації ситуації в державі. Цього можна уникнути при одній умові. Рішенням органів центральної виконавчої влади негайно відновити статус-кво у мовному питанні та перейти до активної політики українізації усіх сфер суспільного життя.
Новини
19:17
На свято трудящих Луценко міг відпочити

Під час святкування 1 травня порушень громадського порядку не зафіксовано в жодній області України.

14:19
Україну назвали інвестиційно привабливою
Україна стала четвертою у світі країною за інвестиційною привабливістю для міжнародних торговельних мереж.
13:44
Симоненко покликав усіх в опозицію

У Києві близько 1 тис. 200 осіб взяли участь у першотравневих заходах, організованих Компартією.

13:17
У США побачили, що в Україні свободи слова стало більше
Американська правозахисна організація "Freedom House" констатує поліпшення стану свободи слова в Україні в 2005 році.
13:07
Тарасюк залишить двері свого кабінету відкритими
Міністр закордонних справ Борис Тарасюк не має наміру ухвалювати остаточне рішення щодо звільнення з займаної посади для одержання депутатського мандата до формування нового уряду.
12:22
Тарифи на газ підняли на 25%
1 травня набуває чинності рішення Нацкомісії регулювання електроенергетики про підвищення на 25% тарифів на газ для населення, бюджетних організацій і підприємств теплокомуненерго.
11:55
оновлено 12:16Тарасюк сподівається "зістикуватися" з ЄС і НАТО до 2008
Українська сторона заявляє про готовність продовжити переговори з Європейським Союзом щодо спрощення візового режиму після одержання ЄС нового мандату на переговори.
11:46
Вітренко виїхала з України
У понеділок, з нагоди святкування 1 травня, представники Прогресивної соціалістичної партії України поклали квіти до пам'ятника Володимиру Леніну на бульварі Шевченка.