3 травня 2001

Архів

Новини
22:20
"Я ж віжу, как Ющєнко нє пропускаєт ні прєзінтаціі, ні дня рождєнія"
22 за рахунком епізод записів в кабінеті Кучми оприлюднює українська служба радіо "Свобода". З "гарантом" 50 хвилин розмовляє Табачник за підсумками поїздки до США. Серед іншого виявляється, що не було такого, щоби Кучма для Волкова "какой-то вопрос рєшал".
21:27
Міліція готує ґрунт для відмови від політичної версії вбивства Гонгадзе
21:03
Кравченко: "Кисіль, да. Він тут має вагу"
Кучма: "Друг Бродського"
Ми продовжуємо виносити на суд громадськості розмови президента, записані майором Мельниченком. Черговий епізод з розшифровок, які передали народні депутати до Генеральної прокуратури, є ще одним фрагментом розмови Кучми з колишнім міністром внутрішніх справ Кравченком.
20:16
Радіо "Континент" проводить радіомарафон на свою підтримку
19:53
Українська міліція хоче бачити Мельниченка. Із законодавством проблем не буде…
18:01
Кучма про відставку Ющенка: "Нічого не сталося"
17:47
Омельченко не вірить в своє прем'єрство
17:43
Ющенко - не "в.о."
16:59
Скидатимуть Кучму під фанфари його ж гасел
401 особа під гаслом "Референдум – це дуже ефективні ліки, а на ліках не можна економити. Л.Д.Кучма" у четвер зранку зробили перший крок для реалізації ідеї референдуму про недовіру Кучмі. В офісі "Батьківщини" пройшли збори громадян, які законодавчо ініціювали його проведення. Антикучмісти вирішили винести на референдум ще одне питання.
15:54
Віктор Ющенко не буде партійним лідером...
15:47
Ющенко знову хворіє
14:58
Свого прем'єра Кучма назве до 15 травня
14:55
Кучма: "Ніяк"
У день, коли відзначається Міжнародний день свободи друку, а Кучма знаходиться в Криму з одноденною робочою поїздкою, йому поставили питання. Це не просто питання. Це питання про те, як він ставиться до того, що був названий серед 30 діячів і організацій, що становлять загрозу свободі слова.
14:18
На референдум планується винести два питання
13:37
Друзів та ворогів необхідно знати в обличчя
Рішення ухвалені Верховною Радою у четвер, 26 квітня вже стали історією. Однак це історія, яку варто дуже добре знати. Два голосування – про недовіру Кабміну Ющенка та щодо внесення до порядку денного питання про імпічмент президента – чудово демонструють, хто чого вартий в українській політиці.
10:58
Сенатор Бен Кемпбелл: Корупція підриває незалежність України
У комітеті Конгресу США обговорювали єдине питання – про дотримання прав людини в Україні. Режим Кучми мав шанс відповісти по суті, оскільки на слуханнях був присутній Євген Марчук.
00:14
Кучма - двократний ворог преси. Зараз №7
Комітет із захисту журналістів, який базується в Нью-Йорку, повернув Кучму до списку 10 "ворогів преси". Український "гарант" знову в компанії "світових політичних лідерів, які несуть відповідальність за найбільш серйозні порушення свободи преси в світі".