3 жовтня 2000

Архів

Новини
20:42
Мінус і плюс дають мінус
Для України з Москви прийшли дві новини. Перша - непогана. "Газпром" може і не збільшити у два рази постачання російського палива в Європу, а значить і не потрібний буде газопровід в обхід України. А от друга не дуже.
19:33
Враження американського посла, який закінчує свою місію: "Мої три роки в Україні"
Посол поділився своїми враженнями, які в нього залишилися від перебування в Україні.Але були також і розчарування, сказав Пайфер, і очевидно, що на Україну чекають серйозні випробування в майбутньому.
19:16
Нічого нового у справі Гонгадзе немає, повідомляє міліція
На даному етапі розслідування обставин зникнення журналіста Георгія Гонгадзе слідство все ще приділяє основну увагу версії, пов'язаній з його професійною діяльністю.
18:16
Опозиційні політики звертають увагу на ситуацію зі свободою слова в Україні
Свобода слова і доля журналістів в країні непокоїть все більше і більше політиків. У вівторок з трибуни парламенту прозвучали дві заяви з цього приводу. Поки від представників опозиції.
18:02
Довіра до українських ЗМІ серед киян продовжує падати
Микола Томенко відмітив падіння довіри до вітчизняних ЗМІ. У киян, як у радянські часи все більше з'являється бажання "послухати правду на стороні". 100% опитаних довіряє радіостанції Бі-Бі-Сі, 76,2% - "Свободі".
17:19
"Яблуко" готує парламент до суїциду
Фракція "Яблуко" готова ініціювати саморозпуск парламенту. Сумніваючись у дійсній наявності у парламенті більшості, члени фракції переконані, що авторитет більшості і самої Верховної ради останнім часом здорово впав.
16:03
Нові версії відставки Тарасюка
Російські ЗМІ почали активно висувати версії звільнення Тарасюка. Тепер на екс-міністра на додаток до традиційної прозахідності повісили "аферу з недобудованим нафтопроводом Одеса-Броди", зрив контрактів на будівництво Бушерской електростанції в Ірані, а також внутрішньоукраїнські інтриги.
13:57
Україна винна "Газпрому" 1,4 мільярда доларів
На кінець вересня борг України за отриманий від "Газпрому" газ складає біля 1,4 мільярди доларів. Лише таку цифру заборгованості визнає Віктор Ющенко.
13:11
Кучма їде до Ашгабаду "добивати" Туркменбаши
Схід - справа тонка, тому до Туркменії за газом повинен їхати чоловік. Саме так нещодавно висловився президент Кучма про скандальний візит Юлії Тимошенко в цю східну країну. І вирішив врегулювати газову проблему з Сапармуратом Ніязовим самостійно.
12:02
Новий етап в житті "Української правди"
"Українська правда" продовжує працювати. Завдяки підтримці друзів, які в ці дні пишуть для нас просто так, із солідарності. З понеділка ще і завдяки підтримці американського посольства, яке виділило нам $24 тис.