8 липня 2004

Архів

Новини
20:07
Ющенко написав в 10 пунктах, як збудує іншу державу
Віктор Ющенко першим із кандидатів у президенти оприлюднив свою програму – "План дій Віктора Ющенка "
20:05
КУЧМА ПРО ПІДСУМКИ ПРЕЗИДЕНТСТВА: УКРАЇНЦІ БІЛЬШЕ НЕ НОСЯТЬ СІРІ ШИНЕЛІ
Президент Леонід Кучма вважає, що виконав головне завдання свого 10-річного перебування при владі.
19:58
Побили сина кандидата в президенти
Побито сина кандидата в президенти України Олександра Ржавського (об'єднання "Едина Родина"), сам Ржавський не зв'язує побиття свого сина з політичними інтригами.
19:20
Печерський суд розгляне скаргу Лазаренка
В четвер Апеляційний суд міста Києва зобов'язав Печерський районний суд столиці розглянути скаргу по суті щодо розповсюдження начебто неправдивої інформації щодо причетності Лазаренка до замовлення вбивств народних депутатів Євгена Щербаня та Вадима Гетьмана.
18:46
"Каштанова революція" і далі триматиме під наглядом молодь Януковича. Незважаючи на позов
Голова Всеукраїнського моніторингового комітету "Студент обирає вільно!" Тимур Нагалевський вважає безпідставними претензії Донецької обласної організації Союзу молоді регіонів до "Української правди" та "Каштанової революції".
18:27
ЄС вже визначився, що подарує новому президенту України
Україна розраховує завершити підготовку плану дій з ЄС до листопада 2004 року.

18:15
Росія як чинник української політичної ситуації
Російська риторика щодо України суттєво коригується. Нещодавно голова комітету Держдуми Росії у справах СНД заявив, що Росія є "найбільш зацікавленою державою в зміцненні суверенітету країн СНД". Факт лишається фактом – ті з росіян, які раніше говорили, що незалежність України – це "геополітичний виклик Росії глобального характеру"
17:48
Хомутиннік: На виборах бруд буде з боку опозиції
Союз молоді Януковича збирається судитися з УП. На час інтерв'ю про позов нам не було відомо. "УП": Від кого слід очікувати брудних технологій на цих виборах? Хомутиннік: Що брудні технології будуть - це факт, і передусім це буде іти від опозиційних сил - максимально зводити наклеп на нинішню владу.
17:32
Зелені стануть соратниками Ющенка. На Говерлі
16 та 17 липня коаліція "Сила народу" проведе перший етап екологічної акції "Очистимо Україну від бруду!"
17:11
Генпрокуратура знає, що "Воля-Кабель" ховає гроші в офшорах на Кіпрі
Генеральна прокуратура України заявляє, що Апеляційний суд Києва "грубо порушив закон ", звільнивши керівників компанії "Воля-кабель".
16:55
СИМОНЕНКО, ВІТРЕНКО І БАЗИЛЮК ТЕЖ ОТРИМАЛИ КОРІНЕЦЬ У ЦВК. А Тігіпко став довіреною особою
У четвер кількість кандидатів на пост президента України зросла до семи. ЦВК зареєструвала кандидатами ще трьох претендентів - лідерів КПУ Петра Симоненка, ПСП Наталю Витренко, і Слов'янської партії Олександра Базилюка.
16:49
Кучма двічі повторив, що Україна припинила проситися в ЄС
Україна не підіймає питання про вступ до Європейського союзу, оскільки не готова до цього
16:44
Януковича підтримали есдеки. На черзі спортсмени і 50 організацій
Партія "Соціал-демократичний союз" ухвалила рішення підтримувати на президентських виборах кандидатуру прем'єр-міністра України, лідера Партії регіонів України Віктора Януковича.
15:54
КУЧМА ДУМАЄ, ЩО ЗАХІД НЕ ПОВІРИТЬ У ЧЕСНІ ВИБОРИ В РАЗІ ПЕРЕМОГИ ЯНУКОВИЧА
Президент Леонід Кучма застерігає, що за кордоном складається хибна думка, що на виборах президента України за чесної умови мо
15:48
Васильєв звинувачує "Тhe Independent" у зриві розслідування справи Гонгадзе
Автор публікації не просто розсекретив імена багатьох людей, а й поприписував їм слова, яких вони ніколи не говорили. У протоколах від початку було задокументовано лише факт ведення спостереження за Гонгадзе. Всі інші висновки надумані автором і просто вкладені в уста інших людей.
15:27
Адвокат Лазаренка скаржиться на "неправомірні" дії Васильєва
Адвокат екс-прем'єра Марина Долгопола заявляє, що Генеральний прокурор Геннадій Васильєв "свідомо та відверто порушує норми Конституції України"
15:13
Литвин просить журналістів відмовитися від чорного піару
Голова Верховної Ради Володимир Литвин закликає журналістів об’єктивно висвітлювати президентську кампанію.
14:22
Кравчук не розуміє Симоненка і Мороза
СДПУ (о) підтримуватиме прем’єра Віктора Януковича кандидатом у президенти на цьогорічних президентських виборах.
14:11
"Спрут" – всередині нас
Пам’ятаймо, що чиновник в мерії, міліціонер в ОВІРі і навіть Президент, хто б ним не був і не став, призначений Нами. Сам не виробляючи ніяких матеріальних вартостей, він живить себе і родину із податків, заплачених Нами. Не біймося вимагати поваги до себе! Це наша країна і ми у ній повинні бути господарями!
14:07
Турчинов: розроблена Медведчуком стратегія фальсифікації виборів вже діє
Адміністрацією президента розроблено масштабний сценарій фальсифікації президентських виборів 2004 року в Україні.
14:01
"ОДЕСА-БРОДИ" ПРАЦЮВАТИМЕ НА РЕВЕРС. ТНК ПЕРЕМОГЛА
Наглядова рада української нафтотранспортної компанії "Укртранснафта" на сьогоднішньому засіданні надала правлінню право укласти контракти з російсько-британською компанією ТНК-ВР про заповнення і початок роботи трубопроводу "Одеса-
13:45
В "Артеку" відкриють "найсучаснішу школу" ... імені Кучми
З початку нового навчального року в Криму відкриється найсучасніша школа, що буде носити ім'я президента України Леоніда Кучми.
13:25
Янукович та Пустовойтенко стали коаліцією
Голова Партії регіонів, прем’єр-міністр України Віктор Янукович та лідер Народно-демократичної партії Валерій Пустовойтенко підписали Угоду про створення виборчої
13:07
ВАСИЛЬЄВ ЗВИНУВАЧУЄ "ТHE INDEPENDENT" У ЗРИВІ РОЗСЛІДУВАННЯ СПРАВИ ГОНГАДЗЕ
Генеральний прокурор Геннадій Васильєв називає публікацію у британській "Індепендент" витоку матеріалів з Генпрокуратури спробою "зірвати
12:45
Парламентська більшість розпадеться без Януковича
Координатор парламентської більшості Степан Гавриш вважає, що об'єднати парламентську більшість може лише програма єдиного кандидата від парламентсько-урядової коаліції.
12:14
КУЧМА ЗАБУВ СКАЗАТИ ПРО БАЖАННЯ ВСТУПИТИ ДО ЄС
У вступному слові президента Леоніда Кучми на відкритті самміту Україна-ЄС не згадувалося про мету вступу України до Євросоюзу
11:39
Ківалов готовий розібратися з Тігіпком і Януковичем?
Центральна виборча комісія поки не розглядала питання про законність поєднання виборчої кампанії з виконанням службових обов'язків кандидатом у президенти прем'єр-міністром України Віктором Януковичем і головою його штабу та головою Нацбанку Сергієм Тігіпком.
10:40
ФРІДОМ ХАУС ВИМАГАЄ ВІД КУЧМИ НЕГАЙНО ЗАБОРОНИТИ РОЗПОВСЮДЖЕННЯ ТЕМНИКІВ
Громадська організація Фрідом Хаус напередодні виборів рекомендує президенту України та уряду "негайно" заборонити вироблення та розповсюдження темників.