14 червня 2001

Архів

Новини
20:21
Кінах і Медведчук будуть головними політичними лобістами
18:50
По 15 років в'язниці за замах на Вітренко
Дніпропетровський облсуд засудив Сергія Іванченка, обвинуваченого в замаху на кандидата в президенти Наталію Вітренко, до 15 років позбавлення волі. Офіційний мотив злочину – бажання допомогти на виборах Морозу, а також затвердитися в очах лідера СПУ. Засуджено ще чотирьох осіб.
17:56
Папі Римському розповіли про справу Гонгадзе
Листа до Папської Курії з проханням звернути "особливу увагу" на справу Гонгадзе написала міжнародна організація "Репортери без кордонів". Антикучмістський демарш здійснено за дев'ять днів до приїзду Івана Павла ІІ в Україну.
17:05
По 15 років в'язниці дали братам Іванченкам, обвинуваченим у замаху на Вітренко
16:27
Православні закликають до непокори в знак протесту проти візиту понтифіка до України
15:20
Тіло Георгія Гонгадзе хочуть похоронити
Київське бюро судово-медичних експертиз збирається поховати тіло, ідентифіковане як тіло Георгія Гонгадзе. Про це адвокату Лесі Гонгадзе повідомив начальник бюро у середу ввечері. "Він каже, що у нього немає умов і підстав для його збереження, що вони отримали дозвіл на поховання", - заявив адвокат Федур.
15:00
Події в Україні очима найавторитетніших журналістів
Найавторитетніші українські журналісти назвали найбільш позитивною подією травня призначення прем'єр-міністра, а найбільш негативною - указ Кучми щодо введення посад держсекретарів. Більість вважає, що зиск від призначення Кінаха отримав саме Кучма. Програли - націонал-демократи.
14:11
Чорномирдін у робочому розкладі Кінаха
Останні три дні український прем'єр Кінах слідував заповітам Єльцина, але якось навпаки. Російський президент вимагав прокидатися і думати про Україну. Кінах три дні присвятив Росії.
12:24
Новий міністр екології не згоден з політикою президента
12:08
Наввипередки за Ющенком
У нинішніх, уже помітних неозброєним оком перегонах наввипередки за Віктором Ющенком, визначальною стає одна головна тенденція, котра може визначити параметри майбутніх виборів, і три різних варіанти ставлення до екс-прем'єра та його поведінки з боку різних суб'єктів політичного життя .