18 грудня 2000

Архів

Новини
21:44
Київська міліція боїться наслідків акції "Україна без Кучми"
Київська міліція попереджає про можливі ускладнення ситуації в місті в зв'язку з проведенням масових акцій. Пізно увечері в понеділок міліція по каналах інформаційних агентств розповсюдила звертнення главку до киян.
19:32
Телебачення, як засіб особистої гігієни Кучми
Недільним вечором телеканали нарешті прорвало. Те, що в буденні дні хоч якось стримувалося рамками інформаційних програм, наприкінці тижня потоком прорваної каналізації вилилося з блакитних екранів на непідготовану публіку.
16:55
Дружина Гонгадзе пізнала його речі і майже пізнала тіло
Мирослава Гонгадзе, дружина Георгія Гонгадзе, пізнала прикраси, знайдені у Таращі. Ці речі належать Георгію, переконана вона. Однак вона не може з такою ж упевненістю стверджувати, що тіло з Таращі однозначно належить її чоловіку.
16:07
Парламент – крок вперед, два кроки назад
Степан Гавриш зробив останню спробу вигородити більшість в ситуації з силовиками. Як відомо, на зустрічі з президентом перед голосуванням про долю Деркача, Соловкова і Кравченка, більшість не отримала від Кучми "добро" на їх зняття.
15:23
Кінець фільму
Спецслужби можуть розслабитися - Мороз обіцяє більше не турбувати появою нового компромату в справі Гонгадзе. І радить провести ще одну експертизу - меблів на касеті зі свідоцтвами Мельніченка.
12:31
Новий інцидент з депутатом
Або силовики зовсім "аборзели", або комуністи почали дискредитацію парламенту. У неділю член фракції КПУ Кравченко в Донецьку ганяв на своїй "Ниві", в результаті для нейтралізації депутата прибув наряд міліції. Зі слів народного обранця, йому намагалися підкинути пістолет "Макарова".